Kozmo srijeda sa rumenilima i sjenilima i 30% popusta

Kategorije: Catrice, Essence, Rumenilo
Ove srijede (dakle jučer) Kozmo je imao 30% popusta na sva rumenila i sjenila 😀 , srećom nije mi toga puno trebalo no svejedno sam kupila par sitnica koje još nisam isprobala a koji put sam ih pogledala a uz taj popust imala sam i kupon od 30kn pa nemam grižnju savjesti što sam i kupila nešto što mi apsolutno ni ne treba 😉 !

*napomena; sve navedene cijene u postu su snižene cijene za 30%*

Krećem sa Catrice…

Jedna mala smokey paleta, jedno rumenilo i sjenilo te još jedno rumenilo koje je uklopljeno sa drugim asortimanom na fotka

Catrice Smokey Eyes set MEET ME AT THE BONFIRE 030 24.43kn 

Dakle, ovu sam malu paleticu već par puta škicnula no nikada kupila. Nemam puno iskustva sa Catrice sjenilima no ono što sam isprobala zadovoljilo je moj omjer kvalitete i cijene. Ono što mi se sviđa na ovoj paleti izuzev nijansi je praktična i kompaktna ambalaža koja se uz sve to još otvara neklasično sa strane. Uz tu praktičnu ambalažu dobijete kist sa aplikatorom i četkicom i 4 nijanse za smokey look. Prva crna nijansa je cream sjenilo ili eyeliner ovisno kako ga upotrebljavate a druge tri nijanse su sjenila lijepih nijansi koje se nadopunjavaju. Na poleđini kutije nalazi se karta sa sugestijama pri upotrebi. Rok trajanja po otvaranju je 12mj a gramaža 7.45g.

Catrice Defining Duo Blush 030 Pink Grapefruit Shake 20.23kn

Ovo rumenilo postoji u četiri nijanse i prethodne tri sam probala i kupila i oduševljena sam koliko je trajno na licu, kako se lako nanosi i ne trusi nimalo, kako se lako može nijansa regulirati, kako ne iritira kožu a kako je jeftino. Ovo je najtamnija nijansa i nekako je iz tog razloga nisam ni kupila jer koristim ih svakodnevno za neki dnevni luk i ova tamno rozkasta nijansa nije ulazila u te okvire, ali, kako sam sa prethodnima bila zadovoljna tako sam kupila i ovo zbog snižene cijene. Krasna ambalaža koja ne zauzima puno mjesta, kompaktna i čvrsta a lako se otvara, sadrži 5g rumenila kojemu je rok upotrebe po otvaranju 24mj.
Catrice sjenilo THE CAPTAIN OF THE BLACK PERL 140 , 15.33kn
Ovo sjenilo je matirano ali u sebi sadrži plavkasto srebrni shimmer i za moj ukus idealno je za obrub oko oka sa crnom olovkom u podlozi. Nešto ovako sam baš i tražila ali sva druga su imala presitne čestice i bilo je preblještavo. Koliko sam primjetila ne trusi se ali nisam ga još nanosila pa ne mogu garantirati 100%, pri brisanju testera sa ruke nije bilo toliko lako pa pretpostavljam da je i trajno. Također mala kompaktna i čvrta ambalaža koja sadrži 2g koja po otvaranju traju 24mj.
Ovo je moja neka idealna svakodnevna kombinacija i zato je zajedno jer nijanse su mi idealne zajedno i mislim da će mi ovo biti trenutni trio bez kojega ne izlazim iz kuće a da nije u mom neseseru. 
 Catrice Multi Color Blush RIVIERA ROSE 010 , 21.63kn

Kako sam bila zadovoljna sa prethodno spomenuta tri Catrice rumenila mislim da ću biti i s ovim jer ono što sam na prvu vidjela pri isprobavanju me se svakako dojmilo a jutros sam ga nanjela i potvrdila sama sebi da je odlično. U prodaje postoje dvije nijanse a ja sam se odlučila za ovu rozkastu koja je zapravo toliko prirodna na obrazima jer je nijansirana sa dvije “nude” nijanse i dvije prljavo roze nijanse tako da na obrazima to izgleda savršeno ukoliko volite te prirodne “nude” varijante. Postojano je i ne trusi se, nježno po teksturi kao i sa nijansom i čini mi se kao da se ne može pretjerati sa njim te ne iritira kožu. Uglavnom, prezadovoljna sam sa svojih 8g rumenila u krasnoj kompakntoj ambalaži kojoj je rok trajanja 24mj.
 Essence Quattro sjenilo TO DIE FOR 05 , 18.83kn

 Sa Essence sjenilima imam samo ugodna iskustva i nikada me nisu razočarala. U ovoj varijanti “quattro” sam prije kupila u drugoj nijansi i bila sam zadovoljna jer su sjenila trajna i postojana, ne truse se, lijepo se blendaju, ne iritiraju oči, posložene nijanse se nadopunjuju te sama ambalaža po sebi je kompaktna, čvrsta i ne zauzima puno mjesta. Sadrži 5g kojima je rok po otvaranju čak 36mj. Obožavam smeđe nijanse od najsvijetlije do najtamnije i većina sjenila koje posjedujem je baš u tim nijansama.

 Essence sjenilo CHILL OUT 01 shimmer effect , 10.43kn

Ovo sjenilo je isprobano i odlično no postoji jedna opaska, ja ga naime koristim kao highlighter odnosno posvjetljivač koji mi služi kako bi na licu istaknula pojedine dijelove. Obično on ide ispod očiju uz rub rumenila jer imam okruglo lice pa ga vizualno “suži” ili ako ga stavljam na oči stavim ga uz liniju ispod obrva i u unutrašnji kut oka da malo posvijetlim te dobijem svjež i blistav efekt. Nalazi se također u kompaktnoj i praktičnoj ambalaži koja ne zauzima puno mjesta. Sjenilo u sebi sadrži sitni shimmer te pa meni je to neka biserno bijela boja. Trjano je i postojano no trusi se pa treba biti pažljiviji, ne stvara iritacije ni na licu ni na očima. Sadrži 2.5g kojemu je po otvaranju rok trajanja 24mj.

To bi bilo to…recenzije pojedinih proizvoda tek slijede!

lp

Tagovi: