Nekozmetički New In #22

Nisam dugo objavila nekozmetički new in i baš mi je žao jer zapravo sam ja uvijek u potrazi za nekim interesantnim nekozmetičkim stvarčicama pa me uvijek zanima mišljenje ili sugestije … jednostavno zaboravim na ovakav tip posta :/.
Uglavnom, danas vam donosim par sitnica koje su me u posljednje vrijeme jako razveselile a da nisu iz svijeta ljepote.
Jutro mi je započelo izuzetno mirisno :D, naime, dobila sam najkreativniju pozivnicu ikada za event povodom Le Petit Marseiliais koji su od nedavno dostupni na našem tržištu.
Lavanda … zasađena lavanda kreativno zapakirana zajedno sa jednako mirisnom pozivnicom je zaista za svaku pohvalu. Nisam nimalo ostala ravnodušna, vjerujte mi.
U zadnjem kozmetičkom new in postu sam baš objavila par dojmova o jednoj njihovoj krasnoj tuširalici (klik na link) pa možete zaviriti o čemu se zapravo radi.
U zadnjoj kavici sam vas pitala za prijedloge vezane uz tablet i na kraju suzila izbor na Samsung i iPad, otišla i isprobala oba i zaljubila se u iPad Air 😀 te danas išla po njega.
Družimo se čitavo popodne i moram priznati da mi je drago da sam se odlučila na njega.
Btw, hvala vam svima na prijedlozima ;).
Kad smo kod tehnike, prije koja dva mjeseca lutajući po HG Spotu došlo sam na ideju da mi trebaju slušalice koje će zaista umanjiti zvukove iz okoline a da ne moram pojačati do kraja i kupila sam ove na prijedlog prodavača te zaista služe svrsi :). Jedina im je mana da i nisu najudobnije :/.
U posljednje vrijeme opsjednuta sam sa dvije kave. Jedna je instant a druga klasična turska kava no obje su jednako fine.
Nescafe instant kavu sam kupila na iHerbu i zaista je najbolja instant kava koju sam imala priliku isprobati. Punog zaokruženog okusa i privlačnog mirisa. Vrijedna svake pažnje.
Klasičnu tursku kavu sa slike možete kupiti u Tigris Oazi o kojoj sam vam već pisala. Cijena je malo skuplja no ovo je zaista kava u kojoj ćete uživati i neka vam ne bude žao počastiti se … a gostima uvijek možete skuhati npr Gloriu :P.
Također, još jedna opsjednutost no ovaj put je smokvenjak u pitanju.
Jedan je sa začinima pa je nešto pikantniji a drugi slatki no oba su jednako ukusna i idealna zdrava alternativa za dane kada ste ludi za slatkišima.
Kako je mojoj mami bio rođendan na poklon je dobila zdjelu sa slike koja je bila ispunjena raznim čokoladama koje su već stvar prošlosti, no ostala je ova krasna duboka zdjela ručno oslikana koja se idealno uklopila u moj dnevni boravak pa je njen poklon zapravo postao moj.
Barem jedan par bijelih Starki je moj “must have” u ormaru sa obućom i baš sam ih zapravo i imala plan obnoviti no možda pred ljeto, ali, kada sam ugledala ovu limitiranu kolekciju nisam dugo razmišljala jer volim zlatne detalje a volim i Starke – neodoljiva kombinacija.
Dakle, zlatne detalje volim pa tako volim i fejk zlatni nakit :D.
Ovih nekoliko primjeraka sa slike dolaze iz H&M-a.
Nedavno sam posjetila sajam ljepote na Velesajmu i iako mi je kozmetika tamo podbacila nakita je bilo na pretek a ovo su tri komada koja sam ja odabrala za sebe.
Najslađi privjesak koji posjedujem :D.
Mirisni potpuri su mi oduvijek bili nekako bez veze jer zapravo bi mirisali samo kada bi ih izvadila iz pakiranja i kroz sat vremena tom mirisu više nije bilo ni traga.
Nedavno mi je jedna prijateljica savjetovala da ih svakih toliko pošpricam eteričnim uljima koje volim i vidi čuda miris se zadržava, ništa što je za oduševljenje no kako su estetski privlačni ja ih osobno volim vidjeti po prostoriji.
Uglavnom, sada i njih redam u različitim bojama i oblicima.
Za kraj sam ostavila jednu prelijepu hortenziju koja od nedavno krasi moj kozmetički kutak.
Naime, kada smo u jednoj od prethodnih kavica diskutirali o cvijeću pogodnom za stan oduševila me ideja hortenzija koje ja inače obožavam i odmah sam otišla kupiti jednu za probu i zaista joj je ugodno tako da vjerujem da ću se vratiti još po koju.
Uglavnom, još jednom hvala na svim sugestijama tada ;).
***
To bi bilo to …. što je vas impresioniralo u posljednje vrijeme a da nije iz svijeta ljepote?
Ivana
lp