… na kavi sa Anaviglam … #13

Kako sam jučer i objavila ovog vikenda sam u proljetnom čišćenju a isto tako zanimali su me i vaši savjeti i trikovi te ste se tako mogli (i još možete do ponoći) prijaviti za nagradu, više na ovom linku.
Hvala vam na savjetima/trikovim jer ima ih par za koje nisam znala 😉 a dobro su došli.
Iako svakog petka čistim stan od do jer želim slobodan vikend iznenađena sam koliko se i gdje se sve ta prašina zavuće :O …. još mi je zapravo smješnije to što nakon što prebrišem svoj većinom crni namještaj viskog sjaja nakon sat vremena već možete ponovo vidjeti sitne čestice prašine i onda mi dođe da vrištim :(. Uglavnom, nikada više crni namještaj viskog sjaja … ukoliko ste baš u uređivanju stanu zaobiđite isti ;).
Kako slijede sunčani periodi ja bez naočala ne funkcioniram … jedne u uredu, jedne u autu, po jedne u 2-3 torbe koje rotiram i još par kod kuće i nekako uhvatim samu sebe da ih nosim i kada je vani tmurno ili krećem iz stana u 6h … čisto jer je “sezona naočala” započela 😛 … nekako je svijet ljepši sa njima :/.
Iako je meni to najnormalnije znam da postoje osobe koje to iritira 🙂 jer iste imam i u svojoj blizini i znam da postoji neki bonton ali čemu … npr, ujutro nisam pretjerano komunikativna i ako se nisam dobro naspavala do 12h vjerovatno neću najbolje funkcionirati i zaista želim imati te naočale na očima čisto da mogu kolutati kad god to poželim :P. Najbanalniji primjer ali je iskren :D.
Uglavnom, što vama naočale predstavljaju :
*zaštitu od štetnih UV zračena
*modni dodatak
*potrebu 
*naviku
*sve navedeno 
… jer moj odgovor bi bio “sve navedeno” … dakle, bez naočala ne izlazim iz stana osim zimi kada ih samo imam za svaki slučaj u autu i naravno kod kuće u redovnoj postavi.
Uz nekoliko kolegica blogerica dobila sam ekskluzivnu priliku testiranja ljetnih Douglas noviteta pa vam kroz koji dan pišem što nas sve skupa očekuje jer Douglas ima fantastičan omjer cijena naspram kvalitete proizvoda.
Imam i novu kjuuuuut pidžamu 😀 jer tko bi odolio Disneyevim junacima :D.
Ovaj tjedan pisala sam vam o Chanel Spring LE 2014 te saznala da Diapason ipak nije LE :D.
Nadalje, tu su se našli i beauty favoriti u posljednje vrijeme. Stigao mi je još jedan Glam Guru Beauty Box. Otkrila sam vam jedan od dražih mi pilinga za tijelo Alba Botanica Sugar Cane Body Polish te za kojim ću puderom ovog ljeta najčešće posezati Vichy Teint Ideal Fluid
Vikend darivanje je u tijeku kao i proljetno darivanje za 5 sretnih dobitnica :D.
Želim vam ugodan ostatak dana a ja nastavljam sa svojim proljetnim čišćenjem ;).
Ivana
lp
Tagovi: