New In #30

Kategorije: Beauty new in, New In

Iako su mi se zaredali ovi new in postovi moram napomenuti da nisu sve novi proizvodi jer od današnjih noviteta ja neke koristim već više od mjesec dana :). Naime, jednostavno želim imati neki svoj redoslijed objava te zato mnogi i ne idu odmah u prvi krug noviteta, ovako mi je draže ako vas neki određeni proizvod jako zanima da vam ja mogu reći barem okvirno svoje mišljenje ili ubrzati recenziju.
Uglavnom, prije male pauze zbog godišnjeg želim zaokružiti sve novitete u posljednje vrijeme a vas pozivam na jednu kavicu (jer nisam zaboravila na te postove) u nedjelju ;).
*Biotherm Creme Solaire Dry Touch spf30
Ovu sam kremu za lice sa zaštitnim faktorom dobila prije nekih mjesec dana i od tada istu ne skidam sa lica. Idealna za mješovitu do masnu kožu ili jednostavno za osobe koje su sklone znojenju i ne žele niti malo neželjenog sjaja na licu. Kako je moja koža slona alergijskim reakcijama na sunce po prvi sam puta u potpunosti bila sigurna od neželjenih iritacija ili onih suvišnih prištića koje ljeto, sunce i kreme sa zaštitnim faktorom znaju prirediti.
Recenzija uskoro!
*Bocassy Strong Firming & Hydrating Serum i Hydrating Gel-Cream
Novi brand na dm-ovim policama stigao je do mene prije 15ak dana i od tada je u upotrebi i moram istaknuti da malu prednost dajem serumu kojega koristim navečer ili jednostavno u onim danima kada je koži potrebna dodatna hidratacija.
*Douglas Beauty Sistem Body Spray Ginger&Lime
Idealan ljetni miris koji je savršeno osvježenje kako za početak dana tako i tokom dana.
Recenzija uskoro!
*Balea Teint Perfektion krema i primer
Zadnjih par dana testiram i dajem prednost kremi mada mi ni primer nije loš samo mi bolje sjeda samostalno negu u kombinaciji sa tekućom podlogom :/.
*L’Occitane Aromakologija opuštajuće ulje za masažu i opuštajuće mirisne vrećice
Nova kolekcija za opuštanje i miran san što svakome dobro dođe i jako se veselim testiranju jer ulja za njegu su moja velika ljubav.
Guerlain Terracotta Bronzing Powder (5)
Vidjevši ovaj bronzer na akciji u Douglasu (Arena centar) te imajući na umu sve silne pohvale i preporuke, nije bilo mjesta razmišljanju i odmah se našao u mojoj košarici.
Holika Holika i Etude House olovke za obrve
Surfajući po netu naišla sam na jednu zanimljivu stranicu – BeautyKorea što vam već govori da se radi o azijskoj kozmetici pa sam za prvu ruku naručila ove dvije olovke za obrve čisto zbog zanimljivog vrha. Moram priznati da mi se sviđa i taj vrh no i tekstura te pigmentacija, posebno kod Etude House olovke.
Ovu pincetu, tj bilo koju pincetu ovog branda imam na WL već godinama valjda i kada sam vidjela sniženu cijenu na Asosu nisam puno razmišljala. Iako sam uzela mini varijantu sve recenzije na koje sam ja naišla ukazuju da je kvaliteta pincete ista samo je veća varijanta skuplja za nekih 60%. Zasada sam jako zadovoljna onim što vidim jer preciznost je zaista jača strana ove pincete.
Lierac Luminescence Serum
Jednostavno sam morala obnoviti zalihe ovog izvanrednog seruma koji mojoj kožu pruža nešto nevjerojatno. Kako isti zaslužuje recenziju neću sada duljiti no ten je sa ovim čudom besprijekoran.
Ardell, Depend i Eylure umjetne trepavice
Jednostavno sam malo eksperimentirala u posljednje vrijeme s lookovima i lagano postala ovisna o umjetnim trepavicama pa sam iste i kupovala. Eylure su me posebno iznenadile i svakako ću ih u budućnosti češće kupovati.
My Body (Bipa) piling za tijelo
Željela sam neki morski piling a takav sam i dobila, odličan omjer cijene i kvalitete.
Rimmel maskara
Iako sam se na prvu prepala ogromne zakrivljene četkice ista nije zakazala a najbolje je od svega je to da je ova maskara najbliža efektu i nijansi obožavane Chanel Le Volume u nijansi 30 Prune koju sam recenzirala u ovom postu samo je Rimmelova tri puta jeftinija.
YesTo Cucumbers
WOW!!!!! zašto mi nitko nije rekao kako su ove maramice za skidanje šminke tako dobre?? Neću reći da mi je skidanje šminke sa vlažnim maramicama najidealnije riješenje ali ima dana kada nemam snage na kraju dana za ulja, mlijeka, micelarne (itd…). Ove maramice su super vlažne, ne iritiraju i najtemeljitije ikada.
Lip Balm (iHerb)
Jednostavan lip balm sa dodatkom mente koji je jako ugodan na usnama i iako efekt mente ne traje onoliko dugo koliko bi željela njega koju pruža je odlična pa ga rado učestalo obnavljam.
YesTO Grapefruit Exfoliating Wipes
Jednostavno se ne mogu odlučiti koje su bolje no svakako mogu reći da koje god da odaberete (ako ste fan vlažnih maramica za skidanje šminke) ne možete pogriješiti.
Head&Shoulders Thick&Strong šampon i sprej
Ok, mislim da me već toliko dobro poznajete da možete pretpostaviti da kada na proizvoda za kosu piše nešto što ukazuje na volumen da ja to neću zanemariti. Tu je i faktor da ja nisam imala pojma da H&S proizvodi šampone osim varijante za prhut :/. Uglavnom, u dm-u je bila akcija ovih proizvoda pa rekoh zašto da ne. Šampon je neobičan a sprej gotovo poguban. Blaženi bili alkoholi u proizvodima za kosu :(. Ugl, požuriti ću sa recenzijom jer dovoljno sam vidjela i osjetila :(.
Vandini AntiAge maska
Još jedna Vandini maska ovaj puta u kombinaciji kofeina i nara. Nar volim jesti 🙂 a kozmetičke proizvode u kojima je kofein sastojak obožavam pa sam tako i ovu masku isprobala te se ubrzo vratila po još par pakiranja iste. Svježina, svježina i svježina – isprobajte ;).
Iako je ova krema i za okoloočno područje meni je najdraža za vrat. Ovo je ponovljena kupovina a recenziju za ovaj proizvod možete pročitati u ovom postu.
Afrodita Coconut gel za tuširanje
Jako decentan a ugodan miris, idealan za jutarnja ljetna tuširanja.
Biotherm Deo Pure
Ponovljena kupovina sada već po treći put i sada je ovo definitivno moj HG deodorant a recenzija stiže uskoro. (Trenutno je snižen u Douglasu sa 149kn na cca 100kn.)
Zoya lakovi za nokte
Ne znam da li je ista situacija kod vas ali ja sam tek nedavno isprobala svoj prvi Zoya lak i sada mi se čini da ih moram skupiti sve :).
To su bili moji noviteti a sada da čujem vas ;)??
Do nedjeljne kavice šaljem vam lijep pozdrav!!! 🙂
*pr uzorci
Ivana