O2 D-biotic creamy eye concentrate

Kategorije: Njega lica

Kako se zadnjih mjeseci borim sa dehidracijom okoloočnog područja isprobavam svašta, naravno da je tu uz mene uvijek moja Clinique “All about eyes Rich” krema koja mi pomaže i za natečenost i za bore i za podočnjake ali za dehidraciju jednostavno ne pomaže a to je područje za koje jedino ne želim da bude isušeno jer polako primjećujem da mi je ta dehidriranost kao i sitne bore postaju sve primjetljivije pa čak i u fazi dok lice miruje – dakle, niti pričam, nit se smijem…a malo primjetim i lovi me nervoza jer to je nešto nedospustivo sa 27-com 😉 …trenutno koristim serum koji mi daje naznake da pomaže ali o njemu ću neki drugi put, danas slijedi recenzija kreme koja je kupljena slučajno u prolazu….

Američki proizvod i meni totalno nepoznati brend na kojeg sam naišla u Sephori, iskreno, meni se svidjela ambalaža pa i opis i tako je i kupljen. Cijena ove kreme je bila 79kn ali da to nisam znala i da sam ju testirala  mislila bi da se radi o puno skupljem cjenovnom rangu.

Dakle, ovo bi bio neki kremasti koncentrat u doslovnom prijevodu. Glavni sastojak tj baza ove kreme je kompleks O2 D-biotic po kojem je ovaj proizvod i dobio svoj naziv.  Deklaracija kaže sljedeće;
-poboljšava oksigenaciju stanica zbog stimuliranja njihove aktivnosti
-dubinski hrani epidermu zbog održavanja vitalnosti stanica
-vraća ravnotežu kožnoj flori zbog poboljšanja prirodnih načina obrane
-povećava razinu hidratacije zbog očuvanja kože rastezljivom i mekom
*što je jača iznutra, koža postaje ljepšom izvana*
…sve navedeno zaista stoji 😉 !

Radi se o vrlo hranjivom tretmanu za okoloočno područje jer vidljivo uklanja znakove umora i izbljeđuje podočnjake, koža zaista postaje glađa, rastezljivija i mekša. Po nanošenju ostaje neka zdrava svježina a isto tako ostaje osječaj kao da prođete svakih toliko sa vlažnim prstima oko očiju što bi samo značilo da pomaže problemu dehidracije.

 Spomenula sam da me impresionirala ambalaža…

 Na prvi pogled to je mala bijelo-plava kartonska kutija….

 U kojoj se nalazi loptica za stolni tenis 😀 😀 😀 …zar i vas ne bi “kupilo” ovakvo pakiranje?!

Dakle, ovo malo zgodno pakiranje sadrži 15ml i rok trajanja mu je po otvaranju 6mj i vjerujem da će mi ovo pakiranje i trajati upravo toliko.

 Lagane je kremasto-gelaste teksture koje ne treba puno a lijepo se i lagano razmazuje te brzo upija.

Ja ju nekada nanosim ujutro a nekada navečer, nekada dvaput dnevno ali najčešće jedanput i u kombinaciji sa serumom u podlozi i stojim iza svih pozitivnih opaski prethodno navedenih jedinu bi napomenu spomenula da u početku nije prodirala u unutrašnjost već je to bila neka “površinska” hidratacija no nakon već mjesec dana osjetim kako sada prodire i iznutra i hrani okoloočno područje.

Svakako bi preporučila ali ne znam gdje bi Vas prosljedila da ju kupite jer ja je ni na e-bayu nisam našla 🙁 ali ako naletite svakako isprobajte i možete i javiti gdje ju se može nabaviti ;D a isto tako ako znate dobaru sugestiju za hidrataciju okoloočnog područja i nju svakako prosljedite!

lp