Estee Lauder druženje

Kategorije: Estee Lauder

Prije početka posta željela bih se još jednom zahvaliti svima na srdačnim čestitkama povodom moga vjenčanja koje je bilo prije točno tjedan dana. Zaista ste divne i pažljive ;D ! Dosta vas je tražilo post što o samom vjenčanju, što o make up-u tog dana ili pak o frizuri, uglavnom, objedinit ću nekoliko segmenata pa planiram krajem lipnja objaviti jedan detaljan post o tom tako posebnom danu koji će naravno biti popračen fotografijama. ;D !

Kako i sami pretpostavljate da sam bila u prevelikoj gužvi zbog vjenčanja lagano sam zapostavila blog, no planiram to ispraviti te se vratiti svojoj rutini 🙂 a znam da mi vi ne zamjerate opravdanu odsutnost :D.

Početkom tjedna, Maja koja je Estée Lauder Education Manager, organizirala je druženje za nas par blogerica na kojem sam uživala te vam danas donosim detalje.

Najavila nam je dvije predivne liminitirane kolekcije … već kultnu Bronze Goddess te Cello Shots.

Moram priznati odmah na početku da je za mene LE kolekcija Bronze Goddess dobrodošlica ljetu i da si svake godine priuštim jedan primjerak 😉 ….

… ovog će ljeta odluka pasti na vjerovatno 2-3 primjerka 😉 .

Naime, kolekcija uvijek nudi krasnu paletu sjenila, predivan iluminator ili bronzer te mazalice za usnice :D.

Ne moram ni spominjati da je kultna Bronze Goddess toaletna sastavni dio svake kolekcije a činjenica da je isti miris popraćen i uljem za tijelo samo obogaćuje ovu zaista predivnu LE kolekciju.

Ono što je meni odmah zapelo za oko na ovom “zlatnom pladnju” 😀 je božanstveni iluminator te ruževi čija je pigmentacija apsolutno iznimna …

Kako sam ruževe imala prilku testirati mogu vam na prvu reći da su iznimno pigmentirani, kremasti te ugodni na usnicama. Ukoliko me pratite ne moram ni napominjati kako bi za mene nijansa Fuchsia Fever bila zimski “must have” a nijansa Solar Crush ljetni “must have” te će se zasigurno i naći u mom ljetnom neseseru ;).

Ukoliko za vas nisu pigmentirani ruževi za ljeto, svakako biste trebali obratiti pažnju na roll on sjajila koja dolaze u dvije nijanse koje su iznimno transparentne na usnama te dodatno obogaćene neodoljivim mirisom koji traje i traje na usnicama.

Iluminator koji sam prethodno spomenula je zaista božanstven … ostavlja zlatno/brončani trag i savršen je za preplanulu put a o neodoljivom pakiranju da ni ne govorim :D.

Nezaobilazna paleta sjenila sastvani je dio svake limitirane kolekcije sa Estee Lauder potpisom a uvijek sadržava 5 savršeno ukomponiranih nijansi sjenila sa popratnim aplikatorom te uvijek dobrodošlim ogledalom. Sjenila su sasvim dovoljno pigmentirana za ljeto, ne truse se te su ugodna za nanošenje a gledajući ih smatram da su savršeno iskompletirane nijanse te da je svih 5 nijansi itekako upotrebljivo ;), barem za ljetni dio godine.

Bronze Goddess LE će se naći u odabranim Iris/Douglas parfumerijama početkom lipnja a preporučene maloprodajne cijene su sljedeće ;

Limited Edition Pure Color Gelée Powder EyeShadow Palette u nijansi Batik Sun  448kn

Limited Edition Pure Color Sheer RollerGloss u nijansama Succulent i Squeeze 222kn

Limited Edition Pure Color Long Lasting Lipstick u nijansama Solar Crush i Fuchsia Fever 250kn

Edition Pure Color Nail Lacquer u boji Hot Spell 208kn

Limited Edition Pure Color Illuminating Powder Gelée u nijansi Heat Wave 346kn

Bronze Goddess Powder u nijansi Light, Medium, Medium Deep i Deep 402kn te Limited Edition Bronze Goddess Luminous Liquid Bronzer koji kod nas navjerojatnije neće biti dostupan no ja sam ga isprobala i svakako preporučam da obratiti pažnju na njega ukoliko vam na nekom od putovanja bude dostupan ;).

Limited Edition Bronze Goddess Eau Fraiche Skinscent 100 ml i Limited Edition Bronze Goddess Body Oil Spray 100ml 599kn.

Nadalje, predstavljena nam je i Cello Shots LE koja nudi iznimno postojane odnosno vodootporne proizvode te pravo bogatstvo boja ;).

Moram priznati da sam se ja izgubila u Bronze Goddess LE pa mi pomalo kao da i nedostaje fotografija ove linije no svakako moram priznati da je idealna za proljeće/ljeto te mislim da obogačuje svaki look.

Rumenila gelaste teksture zaista su vodootporna ali vrlo prozračna i jednostavna za upotrebu dok god sa njima radite brzo. Dostupna su u 4 nijanse i sve se nijanse jedanko mogu lijepo nadograđivati.

Mene su u ovoj liniji više dojmila sjajila koja su postojana i bogata a nisu ljepljiva i ne sadrže nikakav shimmer u sebi … jeeeeeejjjjjj! dakle, jasan vam je moj favorit :D!

Kolekcija je također dostupna kao proljetna u odabranim Iris/Douglas parfumerijama  te su preporučene maloprodajne cijene sljedeće …

Pure Color Cheek Rush u nijansama Hot Fuse, Pink Patent, X-Pose Rose, Techno Jam po 330kn

Limited EditionPure Color Sheer Rush LipShine u nijansama Hot Fuse, Pink Patent, X-Pose Rose, Techno Jam, Poppy Shock, Plexi Pink po 250kn

te

Limited EditionPure Color Sheer Rush Gloss u nijansama Hot Fuse, Pink Patent, X-Pose Rose, Techno Jam, Poppy Shock i Plexi Pink po 222kn

Kako sam nam je na raspolaganju bilo 90% ovih proizvoda kolegice blogerice odlučile su ih pomno isprobati jedne na drugima …

… prvo je Andreja (Girlysh Blog) testirala proizvode na Jeleni 😀 …

… pa Jelena (The Chloee’s Everyday) na Andreji … 😀 …

… pa je i Zora malo testirala na Ani … :D.

Ne moram ni napominjati da je rezultat bio sjajan u sva tri “testiranja” ;D!

Dok su cure testirale proizvode jedna na drugoj ja sam malo fotkala dobre “stare” proizvode …

Ovo su zasita kraljeve među serumima i zaista su nezamjenjivi … sva 4 sam imala i zaista sam sa svakim bila prezadovoljna 😉 .

Recenzirala sam Advanced Night Repair i Idealist Even Skintone Iluminator  te i dalje tvrdim da su oba savršena i bez konkurencije. Pore Minimizer koristim već tri mjeseca i zaista su vidljivi rezultati sa kojima sam i više nego zadovoljna a Perfectionist sam probala od drage Make Up Arene te se oduševila i kupila prije koji dan i jedan primjerak za sebe :D.

Advanced Night Repair Eye okoloočnu kremu sam imala i ne mogu je dovolno nahvaliti a recenzirana je u ovom postu a i popratni serum će svakako doći na red jer zaista EL kao brend nikada nije podbacio u segmentu preparative.

Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Eye Balm je proizvod koji zaista želim isprobati i koji na prvu po svojoj teksturi djeluje iznimno obečavajuće a pr objavu možete pročitati ovdje.

Kako imam naviku slijepo vjerovati Estee Lauder brendu po pitanju preparative nekako uvijek zanemarim dekorativu koja je također iznimno kvalitetna pa mi je baš drago da sam se prisjetila da bih trebala obnoviti malo zaliha i u tom segmentu … ;D.

Maja nam je na samom početku postavila pitanje kako vidimo Estee Lauder kao brend … moja prva asocijacija je svakako preparativa kojoj sam zaista slijepo vjerna i svakome bi mogla garantirati za svaki pojedini primjerak koji sam isprobala, nadalje, vjerna sam ovo brendu jer sam ga “dobila” u “nasljedstvo” od moje majke koja mu je zaista dugo vremena vjerna i na čijem se licu vidi kvaliteta koju nam Estee Lauder nudi … sa sigurnošću znam da EL u svojoj ponudi ima i testere, samo trebate doći do njih što je na žalost kod nas jako teško, uglavnom, isprobajte proizvode koji vas zanimaju i smatram da ne možete pogriješiti što god odabrali jer u ogledalu ćete vidjeti da se radi o “isplativoj investiciji”.

Da li vas zanimaju nadolazeće linije i koji konkretno proizvodi?

lp