La Roche Posay – TOLERIANE ULTRA

 Peckanje, crvenilo, zatezanje: Vaša koža više ne tolerira nanošenje bilo kojeg proizvoda. Netolerantna ili koža sklona alergijama reagira na mnogo vanjskih faktora koje bi inače normalno trebala podnositi, te je potrebno nekoliko  koraka kako biste je umirili i pružili svakodnevnu zaštitu. La Roche-Posay preporuča Toleriane Ultra- intenzivnu umirujuću njegu koja dugotrajno ublažava svakodnevni osjećaj neugode kod kože sklone alergijama ili kod netolerantne kože.

Alergije su prekomjerna reakcija tijela na određene alergene te su  tijekom posljednjih nekoliko godina na svjetskoj razini zabilježile  značajan porast. Česta su pojava kod osoba s krhkom kožom te uzrokuju nadraženost, a ponekad i potkožne nepravilnosti. Intenzitet ovih ponavljajućih problema može varirati dok  prikladan tretman ovisi o vrsti utvrđenog alergena. Alergija ili netolerancija kože  manifestiraju se osjećajem bockanja, nadraženosti i peckanja. Ove pojave uzrokuju nelagodu te se katkad  dijagnosticiraju kao blaži eritem, suhoća kože ili lagano ljuštenje. Sastav obrane netolerantne kože slabiji je od sastava obrane normalne kože te je stoga podložniji štetnim utjecajima. Jedino rješenje je izbjegavanje doticaja s utvrđenim alergenima te ovisno o tvari koja izaziva nadraženost, odgovarajući tretman. Pored tretmana, intenzivna umirujuća njega kože može biti učinkovita u hidratiziranju i smanjivanju reaktivnosti osjetljive  kože sklonoj alergijama.
TOLERIANE ULTRA umirujuća je njega koja intenzivno i dugotrajno ublažava svakodnevni osjećaj neugode na koži sklonoj alergijama ili netolerantnoj koži. Krajnje minimalistička i sigurna formula pročišćena je od svih tvari koje mogu nadražiti kožu ili izazvati alergijsku reakciju. Revolucionarna njega pruža trenutno i dugotrajno olakšanje te obnavlja dugotrajan osjećaj ugode. Proizvod ne sadrži dodane konzervanse, parfeme i emulgatore. Zahvaljujući novoj tehnologiji i hermetički zatvorenoj bočici,  Toleriane Ultra  može se  iskoristiti u potpunosti bez kontaminacije, suhog taloga, oksidacije ili ostatka.
Toleriane Ultra namijenjen je svim tipovima osjetljive kože, osobama sklonim netoleranciji na uobičajenu kozmetiku, alergijama, te kod nadraženosti kože kao što su crvenilo, osjećaj neugode i peckanja.
TOLERIANE ULTRA:  150 HRK*
* Cijena je informativna i može se razlikovati u skladu s pravilnikom o cijenama u ljekarni
*pr objava
Moram priznati da je meni ovakav proizvod bio potreban s vremena na vrijeme, ne samo meni … i osobama oko mene, zaista mi je drago da je netko obratio pažnju na ovako što i jedva čekam isprobati.
Vaše mišljenje?
lp