Kryolan – Fixing Spray

Kryolan

Ovo je jedan od onih proizvoda koje koristim uvijek iznova i koji nema alternativu, recimo da je ovo holy grail fiksator po mom mišljenju.

Dostupan je u Kryolan dućanu u Zagrebu po bezobrazno preskupoj cijeni. Naime, zadnji puta sam ga ja platila 360kn dok provjereno znam da se u Njemačkoj može kupiti za 200kn, dakle, ponovit ću, kod nas je on bezobrazno preskup.

Dolazi u pakiranju pod tlakom od 400ml. Ambalaža izgleda poput nekog laka ili boje za namještaj u spreju a ni miris mu nije daleko od toga opisa no srećom brzo hlapi.

Fixing Spray

Ono što ovaj fiksator čini posebnim je činjenica da kada se lice pošprica sa njim, sigurni ste bez ijednoga popravka satima. Čak sam se uvjerila da nekim proizvodima koji inače nisu tako postojani produljuje postojanost.

Osobe sa masnom kožom ili mješovitom ili za one dane kada makeup mora biti postojan (poput vjenčanja) ovo je proizvod koji vam treba.

Ponavljam, kod nas je preskup, smrdi i čak uz svakodnevno korištenje (mada ovo i nije baš fiksator za svaki dan) pakiranje ne traje jako dugo no definitivno je najpouzdaniji fiksator koji sam ja imala priliku isprobati.

Koristite li fiksatore i koje su vaše preporuke?

*Vichy Aqualia Thermal Giveaway*