Anaviglam Goodie Bag Giveaway

Kategorije: Giveaway

*DOBITNCA DARIVANJA*

Dragi čitatelji,

prije svega, hvala vam na prijavama i što je zbog vas saživio ovakav tip darivanja koji ću svakako obrzo ponoviti.

Dobitnica prvog ‘Anaviglam Goodie Bag’ darivanja je Giovanna7 koju bi zamolila da mi se povratno javi (anaviglam@gmail.com) sa podacima za slanje sa maila sa kojim se i prijavila na darivanje.

Svima vama želim više sreće drugi puta jer kako sam već navela, uskoro se ponovo igramo!

anaviglam-goodie-bag-giveaway

Dragi čitatelji,

od danas pa do 23.09.2016. (23:59h) možete se prijaviti na ‘Anaviglam Goodie Bag Giveaway’, na način da u komentarima napišete što god želite, dakle, možete mi dati svoje prijedloge što biste voljeli čitati, što vam nedostaje ili što vam se sviđa na blogu a možete se samo javiti i sa pozdravom, kao što sam i navela, napišite što god želite.

Darivanje je internacionalno a možete se prijaviti i na društvenim mrežama bloga klikom na linkove u nastavku. Za Facebook prijavu klik na ovaj link a za Instagram prijavu klik na ovaj link. Sve prijave biti će uzete u obzir a Random će izvući nekoga od vas 24.09.2016. što ću objaviti istoga dana na blogu.

Ovo darivanje donosi jedan ‘Goodie Bag’ odnosno mix različitih beauty proizvoda za koje se nadam da će vam se dopasti jer sadržaj je raznolik, ono što vam se ne svidi uvijek možete podijeliti sa sestrom, mamom ili prijateljicama. Sadržaj darivanja slijedi u fotografijama u nastavku a ja vam svima želim puno sreće!

1-anaviglam-goodie-bag-giveaway 2-anaviglam-goodie-bag-giveaway 3-anaviglam-goodie-bag-giveaway 4-anaviglam-goodie-bag-giveaway 5-anaviglam-goodie-bag-giveaway 6-anaviglam-goodie-bag-giveaway 7-anaviglam-goodie-bag-giveaway