Les Essentiels de Chanel

Kategorije: Chanel, Makeup, Sjenila

Kako nova Chanelova jesenska kolekcija odiše “natural” nijansama morala sam nadopuniti svoju kolekciju sjenila sa barem dva primjerka :D…izbor je pao na kvartet sjenila”Les 4 ombres” pod nazivom 38 Premier Regard te na jedno mono sjenilo “Ombre Essentielle” pod nazivom 93 Complice….

Mono sjenilo u nijansi br 93 “Complice” dolazi u nijansi boje breskve i sadrži čestice srebrnog shimmera, iznimno je postojano čak i bez baze (tokom cijelog dana-provjereno) te svakako solidno pigmentirano s obzirom na svijetlu nijansu, prilagodljivo širokom spektru nijansi, ne trusi se, lako se i lijepo blenda, ne sadrži nikakav miris te ne stvara iritacije te se lako i lijepo odstranjuje sa odstranjivačem šminke.

Da ne duljim pretjerano, slike će biti dovoljne da se i sami uvjerite u tu apsolutno divnu nijansu….

219kn (36$)

Kvartet sjenila u nijansi br 38 “Premier Regard” dolazi dakle u četiri divne nijanse – svijetlo roza, crna, smeđa i bež. Smeđa nijansa i ova bež imaju naglašenije čestice shimmera dok se u rozoj i crnoj nijansi  taj shimmer nazire tek u tragovima. Nijanse se nevjerovatno lijepo sljubljuju i nadopunjavaju jedna drugu. Isto tako, ova sjenila također pokrivaju sve samo pozitivne komentare kao i prethodno navedeno mono sjenilo…..iznimno postojana sjenila sa prosječnom pigmentiranošću jer se radi ipak o pečenim sjenilima no ja sam prezadovoljna jer su kao takva idealna za toliko dobrodošao “natural” look, nadalje, ne truse se te se lijepo blendaju, ne uzrokuju iritacije te se lako odstranjuju sa odstranjivačem šminke i ne sadrže nikakve mirise.

Također vrijedi kao i za prethodno navedeno…slika vrijedi više od 1000 riječi…

389kn (65$)

Kada sljubite svih pet sjenila na očima dobijete ovo….;

…roza mi nijansa najčešće služi kao podloga preko cijelog kapka, zatim sa smeđom i bež nijansom izblendam dio koji želim po kapku a njčešće je to pregib kapka, sa mono sjenilom naglasim unutrašnjost oka te liniju ispod obrva a sa crnom nijansom obrubim oko….samo jedana mala sugestija da imate primjer kako se divno sljubljuju sve nijanse.

Kao zaključak ću ponovo istaknuti da sam jako zadovoljna ovim izborom nijansi koje su mi idealne za ovu jesen a i samom kvalitetom sjenila za koja vjerujem da će se iznimno sporo trošiti te da ću u njima uživati još dugo, dugo…;).

Kako Vam se sviđaju nijanse…koje Vi preferirate ove jeseni?

lp