Na kavi sa Anaviglam #18

na kavi sa anaviglam

Petak je moj najdraži dan u tjednu iz više razloga, naime, čim dan započinje sa casual outfitom znaš da ćeš ga makar provesti u udobnoj odjevnoj kombinaciji. Nadalje, to je meni zadnji radni dan i mislim da mi najbrže prođe od svih ostalih dana. Tu je i faktor početka vikenda te planiranje istoga. Činjenica da te na kraju dana čeka topla kupka, maraton filmova ili neka dobra knjiga i sve to skupa zaokruženo nekim finim “grešnim” slatkišom kojim se počastim – o da, ja definitivno volim taj petak a koji je vama najdraži dan u tjednu?

Na današnjoj kavi sa jednom prijateljicom kojoj je također nedavno bio rođendan malo smo razgovarale o beauty vještinama koje bi svaka žena (prema nama) trebala usavršiti prije zaokružene trojke, zaključile smo da su to sljedeće vještine pa me baš zanima koliko se slažete sa tim našim mišljenjem i da li ste i vi usavršile navedene vještine?

1) nonositi zaštitni faktor i kada smatramo da nam ne treba

2) znati svoj podton

3) konturirati prirodno

4) aplicirati umjetne trepavice bez panike

5) uvježbati savršen cat-eye flick

6) isfurati svoj “no makeup look”

7) samotamnjenje bez mrlja

8) nanijeti ispravno parfem

9) voditi brigu o obrvama

10) znati nositi “I woke up like this hair” stil

sada ste na redu vi ;).

Želim vam ugodan vikend i dat ću vam mali hint – u nedjelju vas čeka nešto jako posebno jer ste i vi moji čitatelji jako posebni pa se nadam da ću vas razveseliti kao i vi mene svojim posjetima i srdačnim komentarima.

Tagovi: