New In #64 |Beauty & Non-Beauty|

Ovaj new in post bi nazvala uvodom u jesen kojoj se ja jako radujem. Neovisno da li se radi o kozmetici ili pak odjevnim komadima u svemu uživam najviše baš zbog boja. Iako sam sama sebi obećala da ne smijem kupovati više crne komade za svoj ormar uvijek se barem jedan do dva komada potkradu ali nije mi krivo jer stvarno su posebni dizajnom pa si neću zamjeriti. Što se tiče kozmetike, počastila sam se sa nekim novitetima na našim policama i sa svima sam podjednako zadovoljna posebno sa jednim novim brandom koji je novitet u mojoj preparativi mada isti na žalost nije dostupan na našim policama ali tu je uvijek mogućnost online shoppinga.

Sama sam sebi obećala da ne smijem zapostavljati postove sa novitetima jer isti najčešće više nisu noviteti za mene a ja ih objavljujem u new in postovima što nikako nema smisla. Stoga, može se dogoditi da ponekad češće objavljujem new in postove dok će se u nekom trenutku isti prorijediti ali da ne bi postali dosadni ili nezanimljivi ja ću ih malo začiniti na svoj način no o tome više kroz naredne mjesece, u svakom slučaju mislim, odnosno nadam se da će vam se svidjeti.

Kako je uvod dovoljno opširan krajnje je vrijeme da se bacimo na današnje novitete.
zara outfitUkoliko pratite moj blog znate za moju opsesiju Zarinim komadima ali što da vam kažem, Zara je meni najzanimljivija dizajnom, cijene su prihvatljive a materijali su doduše katkada ne toliko privlačni no onda opet postoje i sasvim solidni te oni odlični materijali, uglavnom, Zara je moj favorit već duže vrijeme i ja im opraštam i te gafove sa materijalima.
zaraZara Oval Messenger torba u zelenoj boji podsjeća pomalo oblikom na Chloé Drew torbicu što mi ne smeta i zapravo me je upravo oblik torbice najviše i privukao mada mi je i boja skroz posebna. Sviđa mi se također i činjenica da ista pristaje i na neki elegantniji look ali i na neki casual svakodnevni look. Cijena ove torbe iznosi 249,90kn što mislim da je korektno s obzirom zanimljivi dizajn.
zara gležnjačeZara Flat Booties With Tassel su toliko udobne da razmišlja i o kupovini istih ali u plavoj varijanti. Cijena ima je također pristupačna, 299,90kn za gležnjače koje su idealne za jesenske kiše. Tople preporuke sa moje strane uz napomenu da ih morate nositi ili na jako uske hlače ili pak jako široke jer u zglobu imam dosta slobodnog prostora a i resice čudno izgledaju na neke ravne hlače.
zara hlaćeZara Coated Trousers su fantastične, naime, imam već dva para hlača iz Zare od ovog zanimljivog “polu guma polu koža” materijala u crnoj boji i jedne imam i nosim već treću sezonu a druge drugu i još su u odličnom stanju, nakon moje zabrane kupovanja crnih komada došle su na red ove plave kojima sam podjednako zadovoljna. Cijena im je 259,90kn.
zara balerinke na vezanje zara na vezanje balerinkeNa žalost nikako ne mogu pronaći link za ove balerinke iz Zare ali sam barem zapamtila cijenu koja je iznosila 499,90kn. Iako sam naišla na slične modele zbog materijala i neudobnosti meni se nisu svidjele pa ako vas zanimaju potražite ih osobno u Zari jer fantastične su. Naime, kao prvo moram istaknuti da mi se odmah svidio dizajn koji zapravo prati dizajn kojega su mnogi svjetski poznati dizajneri iskopirali jedni od drugih pa mi je drago da je i Zara samo po nekoj znatno pristupačnijoj cijeni. Sviđa mi se oblik i elegantno vezanje oko zgloba, jako su udobne i nekako mi se čini da će dugo vremena krasiti kako moja stopala tako i moj ormar sa obućom.
Zara cipele

Zara High Heel Court Shoes dolaze po vrlo pristupačnoj cijeni od 299,90kn koja je po meni ok za jednu udobnu a elegantnu salonku koja je pogodna za svaku prigodu. Kako ja nemam puno štiklica u svom ormaru svakih toliko si kupim jedne da se nađu pa kada ih iznosim jednostavno ih zamijenim sličnima, nekako je ta crna salonka na štiklu obavezna za svaki ženski ormar.zara aldo chanelAldo dućan je nekako nepošteno zapostavljen jer zapravo uvijek u ponudi imaju elegantne modele obuće i zanimljiv dizajn torbica i nakita a ja nekako baš rijetko uđem u njihov dućan jer mi niti jedan nikada ne bude usput ali sasvim slučajno u šetnji gradom svratila sam u Aldo i kupila dvije torbe koje su usto bile 50% snižene.

Jedna od torbi je upravo ova crna sa gornje slike a radi se o clutch torbici crne boje i jednostavnog ali opet elegantnog dizajna a ono najbitnije je da u nju stane dosta stvari. Iako ova torba dolazi uz lanac u zlatnoj boji da ju se može nositi preko ramena meni isti za ovakvu torbicu nije potreban pa sam ga odmah maknula. Torbica me je na sniženju izašla oko 200kn, nisam sigurna koliki je točan iznos bio ali je svakako iznosio manje od 200kn.

Ovu lijepu elegantnu crnu kombinaciju zaokružila sam ponovnom kupovinom (po ne znam koji put) kultnog parfema a radi se o Chanel No 5 jer jednostavno nema do njega.
Aldo bag Aldo purse Aldo tornaDruga torba kupljena u Aldu je torba u crvenim tonovima u nešto većim dimenzija no što ja inače preferiram ali toliko me je zainteresirala svojim dizajnom i crvenim nijansama da joj nisam mogla odoljeti. Na zadnjem prikazu možete vidjeti način na koji se zatvara koji mi se posebno svidio a i činjenica da ova torba ima zapravo dva lica doprinosi ovaj impulsivnoj kupovini. Cijena na popustu iznosila je oko 300kn.
mango torbaJoš jedna torba u crvenim tonovima ali ovoga puta kupljena u Mangu i to sasvim slučajno jer ja sam na netu zapazila istu ovu samo u crnoj boji i po nju sam i krenula no kada sam ugledala ovu bila je to ljubav na prvi pogled. Volim torbe koje idu preko oba ramena a da su iste manjih dimenzija ali opet da su dovoljno velike da u njih sve stane, ova je jednostavno savršena za moje svakodnevne obaveze i mislim da će biti favorit jeseni. Cijena joj iznosi 369,90kn a točan naziv torbe je Chain Cross Body Bag.
New YorkerPomalo počinjete vjerovatno uviđati moju novu opsesiju a to je crvena boja koju ja baš nisam nikada toliko primjećivala. Majica na gornjem prikazu je iz New Yorkera i radi se o majici dugih rukava koja je tako jako mekana na dodir a ujedno tako topla sa natpisom koji je pun pogodak i ono najbolje u svemu cijena joj je iznosila oko 100ak kuna.
New Yorker crvena torbicaNew Yorker me jako zainteresirao jer kako sam natuknula u prethodnom new in postu jednostavno ga nisam nikada doživljavala a sada baš rado zavirim što je novo na njihovim policama. Uglavnom, tamo sam kupila još jednu crvenu torbicu po cijeni od 120kn te neku laganu vestu za zagrnuti se u vjetrovitim danima i sa oboje sam jako zadovoljna a torbica je baš za svaku pohvalu i često ju nosim.
New Yorker teePosljednja stvar iz New Yorkera je ova majica koja zaista idealno opisuje moj tjedan i obožavam ju nositi a cijena joj je bila ako se ne varam 79kn.
geoxGeox ima fantastičnu obuću i odmah ću istaknuti da sam se sa njihovom obućom upoznala preko muža koji je stalno u pokretu, odnosno stalno je na nogama i udobne cipele mu puno znače i kada smo išli njemu po novi par nekako smo izašli iz dućana i sa novim parom balerinki za mene koje već danima ne skidam sa nogu. Osim udobnosti dizajn im također bude jako zanimljiv pa nije na odmet škicnuti njihovu ponudu ako i vaše noge pate tokom dana jer Geox zaista čini razliku. Ne znam kako se zove ovaj model ali cijena mu je bila 1000kn no na sniženju od 50% izašle su 500kn.
mangoKada sam išla u Mango po torbu primijetila sam da im je nakit i dalje na sniženju pa sam si odabrala par komada i jako sam zadovoljna jer su isti zaista maksimalno iskoristivi na više manje sve casual kombinacije.
lančić zlatni lančićPrije par dana sam išla kod zlatara da naručim jedan lančić i jedan privjesak no više detalja o tome u nekom drugom postu jer je sve još u izradi no u razgledavanju gotovih modela naišla sam na ovaj krasni primjerak jednostavnog ali meni predivnog privjeska anđela kojega sam si morala kupiti a tamo sam kupila i ovaj tanki lančić.
Makeup Arena Golden RoseNedavno mi je stigao paketić od Jasmine sa bloga Makeup Arena i odmah draga Jasmina da ti kažem da sada zaista pijem puno više vode tokom dana jer tko ne bi nosio sa sobom ovako lijepu bocu. Uz bocu su stigli i novi Golden Rose ruževi koji su me naprosto oduševili svojom pigmentacijom i postojanošću.
theBalm theBalm u HrvatskojVjerovatno već znate da je theBalm kozmetika napokon dostupna i kod nas pa sam se počastila sa Meet Matt(e) Nude paletom i Instain rumenilom u nijansi Pinstripe koja će biti moj apsolutni must have ove jeseni. Paletom sam posebno zadovoljna jer pigmentacija je odlična baš kao i postojanost a ono najbolje u svemu je da se blendaju s lakoćom a mat finiš je kruna proizvoda.
Sache NYXU centru grada, točnije u Petrinjskoj otvorio se dućan (Danijel Cosmetics) koji u ponudi ima NYX te sam odmah otišla škicnuti ponudu jer osim kozmetike NYX ima tu dosta toga što bi sve nas ljubitelje kozmetike zanimalo. Osim NYX-a počastila sam se i sa Seche Vite proizvodima koje sam baš dugo željela isprobati ali mi isti nikada nisu bili dostupni. NYX olovke su me posebno oduševile jer su baš nekako idealne teksture za nanošenje a ponuda nijansi je valjda neograničena.
Dr Dennis GrossDr Dennis Gross sam kupila na preporuku kolegice s obzirom da je upoznata sa mojom borbom protiv novonstalih hiperpigmentacijksih mrlja, uglavnom, već nakon par dana rezltati su počeli biti vidljivi i sve si mislim kako ćemo se Dr Gross i ja družiti dosta dugo jer koža moga lica izgleda WoW, mislim da zaista nikada nije bila u tako dobrom stanju. Brand je dostupan na Feelunique i Cult Beauty stranicama.
Estee Lauder bb kremaEstee Lauder BB krema kupljena po ne znam koji put a recenzirana u ovom postu, ovo je definitivno moja najdraža podloga u ovom obliku.
MuradMurad mi je poslao novi proizvod na testiranje a radi se o Transforming Powder. Malo je reći da sam oduševljena već sa prvih par upotreba, mislim da će ga osobe sa masnom i mješovitom kožom naprosto obožavati, no više informacija u jednoj od nadolazećih recenzija ali do tada za više informacija možete pogledati Murad službenu stranicu.
Catrice tekući puder Catrice korektor Catrice essenceCatrice i Essence noviteti na našim policama u kojima uživam jer zaista me sve češće upravo ova dva branda iznenađuju svojim omjerom cijene i kvalitete. Više o ovim novitetima uskoro no moram vam ipak skrenuti pažnju još jednom na Catrice Transparent Mattifying Powder koji je dio limitirane kolekcije Sense of Simplicity te je odličan za matiranje i po mom mišljenju najbolji drogerijskog ranga.
Becca MoonstoneBecca Shimmering Skin Perfector Pressed u nijansi Moonston vrlo je sličan theBalm Mary-Lou Manizer koji je dostupan kod nas i to po pristupačnijoj cijeni pa sami procjenite ukoliko vam je isti na WL da se odlučite za alternativu.
maca nudesSvaki puta kada prolazim kroz centar moram navratiti u MAC, jednostavno i kada ne želim ili nemam vremena nadvlada me neka viša sila i nikada ne izađem praznih ruku. U posljednje vrijeme opet padam na nude niajnse ruževa pa sam se počastila sa dvije, Taupe i Pillow Talk i oba podjednako obožavam te svakodnevno nosim.
muller shoppingKako mi se skuplja ulja za njegu kožice oko noktiju uvijek pokvare a da ja nisam potrošila ni pola pakiranja ovoga sam se puta odlučila na Eveline varijantu od 20ak kuna i ok mi je ali mi ipak nije dovoljna njega pa ukoliko imate neki svoj prijedlog svakako mi ga ostavite u komentarima. Nadalje, sa Essence kapima za brzo sušenje laka sam bila zadovoljna no Catrice varijanta mi je iz nekog razloga još bolja pa ako niste isprobali toplo preporučam. Po ne znam koji put kupila sam ponovo Barbara Hofmann sapun za pranje kistova jer zaista je temeljit a kistovi mekana.
Olivia Garden Top StilNedavno sam pisala ponovo o svojoj njezi kose te se podsjetila da trebam u obnovu četki pa sam se odlučila za Olivia Garden Thermo Active četke za feniranje u veličinama 27 i 35 jer sa 45 sam itekako zadovoljna i pala je label.m Cushion četka kojom sam također jako zadovoljna. Meni osobno je bitno da četka odrađuje svoj posao a da pritom ne lomi kosu te da ju ne petlja a ono najvažnije je da se sa četkama može jednostavno i brzo raditi, ove četke pružaju sve to zajedno.
c&aZa kraj sam ostavila jednu preslatku majicu koja je kraća pa je kao takva idealna za hlače visokog struka i baš ju rado nosim jer jednostavno me sitnice vesele, kupljena je u C&A a cijena joj je bila oko 50kn.

To su bili moji noviteti mada ste iste možda već vidjeli na mom Instagram profilu pa ako se još ne pratimo klik na link. Ukoliko nemate Instagram a često mi prokomentirate slike u porukama ili na mail sa nekim upitom, imajte na umu da ukoliko kliknete na pojedinu fotografiju na blogu gdje stoje slike sa Instagrama, slika će se uvećati te možete vidjeti gdje je nešto kupljeno i slične detalje ukoliko vam se ne čeka na moj odgovor.Instagram

Da li vam se nešto posebno svidjelo i pripremate li se i vi na jesen kroz kozmetiku i odjeću/obuću?