Scholl | Velvet Smooth set za njegu noktiju

Scholl – Inovativni Velvet Smooth set za njegu noktiju, za rezultate kao iz salona, u vlastitom domu

Nedavno sam vam u ovom postu najavila da testiram Scholl Velvet Smooth set za njegu noktiju a danas vam donosim svoje dojmove odnosno recenziju.

2 Scholl Velvet Smooth

Velvet Smooth set sastoji se od uređaja koji radi na AA bateriju, pa nemate brige sa punjenjem, te tri različite brusne glave. Dizajn samog uređaja bazira se na jednostavnosti koja ne zauzima puno mjesta te samim time uređaj je pogodan i za transport odnosno ukoliko ga ponesete sa sobom na putovanje neće vam zauzeti puno mjesta, a dobro će doći.

Uređaj je namijenjen njezi noktiju na rukama i nogama te nudi opciju dvije brzine i mogućnost da mijenjate tri brusne glave koje dolaze u setu, a koje su namijenje turpijanju, zaglađivanju i poliranju nokta. Promjena brusnih glava vrlo je jednostavna a svaka glava na sebi sadrži broj od 1 do 3 pa vam tako olakšava i sam redosljed upotrebe.

3 Scholl Velvet Smooth

Prvi korak je turpijanje pa odabirete brusnu glavu broj 1 kojom turpijate nokat u željeni oblik. Iako sa klasičnom turpijom nokat turpijate u svim smjerovima i ponekad prelazite sam rub pa tako zahvaćate i cijeli nokat sa ovom turpijom nema tih problema. Naime, ono što se meni jako sviđa je sama preciznost ove turpije i činjenica da ona odradi sama kompletan posao a vi je samo usmjeravate. S obzirom da na noktima na rukama imam gel ova turpija meni uvelike olakšava posao jer moji nokti rastu jako brzo i tako gube željeni oblik a zbog tvrdoće gela mnogim turpijama nisam zadovoljna dok je ova idealna, niti pregruba niti preblaga. Na noktima na nogama također obavlja puno brže i bolje svoj posao jer turpija nokte samo po rubu a time ne uništava nokat te on raste pravilno.

Drugi korak je zaglađivanje pa odabirete brusnu glavu broj 2 kojom blago brusite površinu nokta kako bi zagladili što nježnije eventualne nepravilnosti površine nokta. Ova brusna glava također je odlična ukoliko imate gel na noktima jer njome možete korigirati eventualne prijelaze pri izrastu vašeg nokta, što ja i činim. Na noktima na nogama također je bitan korak koji čini razliku i moram priznati da mi nokti na nogama zaista izgledaju puno zdravije i pravilinijeg su oblika.

Treći korak je poliranje pa odabirete brusnu glavu broj 3 kojom polirate površinu nokta dok ne postignete željeni sjaj. Ovu brusnu glavu koristim na noktima na rukama ukoliko sam prethodno koristila brusnu glavu broj dva na prijelazu izrasta nokta, jer tako nokat poprima prirodniji izgled, dok je ova brusna glava neizostavan dio njege noktiju na nogama jer zaokružuje kompletnu priču kako bi trebao izgledati nokat zdravog i pravilnog izgleda. Sjaj koji pruža noktima je nevjerovatan i ja ga još nisam uspjela dobiti u istoj mjeri sa klasičnim rašpicama za poliranje.

4 Scholl Velvet Smooth 5 Scholl Velvet Smooth 6 Scholl Velvet Smooth 7 Scholl Velvet Smooth

Nakon upotrebe Velvet Smooth uređaja dolazi na red dubinska njega nokta i kožice oko noktiju a odličnog saveznika po tom pitanju pronašla sam u Scholl Velvet Smooth ulju za njegu noktiju.

8 Scholl Velvet Smooth oil

Scholl Velvet Smooth ulje obogaćeno je sa sedam hranjivih ulja koji bez puno napora noktu i kožici oko nokta pružaju zdraviji i sjajniji izgled. S obzirom da ja inače imam problema sa jako suhim rukama i sama kožica oko nokta mi je izuzetno suha, ovo ulje znatno je popravilo situaciju jer adekvatno njeguje dubinski te održava vlažnost i elastičnost kožice oko nokta. Što se tiče noktiju na nogama i samoj kožici, tu su rezultati također vidljivi i to već pri prvoj primjeni. Moram priznati kako mi ta kožica oko nokta stvara problem i na nogama no ovo ulje osjetno popravlja situaciju a i noktima jako godi jer djeluju puno čvršćima i zdravijima. Sastav ulja dostupan je klikom na ovaj link.

9 Scholl Velvet Smooth Oil

Scholl Velvet Smooth set za njegu noktiju me blago rečeno oduševio. Kod uređaja mi se najviše sviđa preciznost kojom obrađuje nokat i to u vrlo kratkom vremenu ne tražeći puno pažnje pri upotrebi. Uređaj je apsolutno prolongirao moj odlazak na obnovu gela sa 3 tjedna na koji dan više od 4 tjedna jer u udobnosti vlastitog doma mogu i sama korigirati eventualne nepravilnosti. Vezano uz pedikuru, ja sam ju ionako najviše voljela odrađivati sama a ne u raznim salonima a ovaj uređaj taj je segment uvelike olakšao i baš sam jako zadovoljna izgledom noktiju na nogama. Velvet Smooth ulje za njegu noktiju i kožice oko nokta neizostavan je proizvod u ovom lancu njege i upravo ono dolazi kao točka na “i”. Ulje mi se sviđa zbog svoje dubinske njege koju pruža kako kožici oko nokta tako i samom noktu te je uvelike smanjio moj problem za suhom kožicom oko noktiju. Isto tako, dopada mi se i jer ovo ulje moja kožica i nokat jako brzo upijaju a i sama aplikacija je vrlo jednostavna tako da ulje uvijek mogu imati sa sobom tokom dana te ga primijeniti prema potrebi.

1 Scholl Velvet Smooth

Velvet Smooth™ set za njegu noktiju dostupan je u maloprodaji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 299,99 kuna. Također su dostupni Velvet Smooth ulje za njegu noktiju (7,5ml preporučena maloprodajna cijena 59,90 kuna) kao i zamjenske glave za njegu noktiju po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 74,90 kuna.

Scholl Velvet Smooth za njegu noktiju