Dior Addict – Lip Glow Balm 004 Coral

Prije par mjeseci pisala sam vam o svom omiljenom balzamu za usne Dior Lip Glow a kako ste u tom postu mogli vidjeti radi se o klasičnoj ružičastoj nijansi koja ističe prirodni pigment usana. Danas vam pišem o tom istom proizvodu samo u nijansi 004 Coral.

Dior Lip Glow

Naime, ljetos je ovaj balm izašao u prodaju u krasnoj koraljnoj nijansi no ja volim biti vjerna provjerenim proizvodima pa se nisam zamarala testiranjem. Nedavno sam obnavljala zalihu svog omiljenog balzama te sasvim slučajno otkrila da mi je prodavačica umjesto klasičnog dala taj u koraljnoj nijansi. Kako sam ja tada već bila kod kuće nije mi se dalo zamarati sa zamjenom proizvoda te sam odlučila dati i koraljnoj nijansi šansu.

Dior Lip Glow 004 Coral

Uglavnom, gramaža i cijena su jednaki, 3.5grama za 200ak kuna a sastav je dostupan na ovom linku. Pakiranje je također jednako kao i njega koju pruža usnama. Miris je isto tako podjednak kao i decentni sjajni efekt. Više o karakteristikama možete pročitati u ovom postu.

Razlika između balma iz redovne linije i ovog u koraljnoj nijansi je ta što ovaj u koraljnoj nijansi zaista jedva da naglasi taj pigment usana, nekako kao da nema neke pretjerane razlike naspram onog prvotnog balma. Ne izgleda to loše na usnama ali opet to nije to i zapravo ga ne bi više kupila već se definitivno vračam originalu koji zbog svog efekta kojim izvači a time i naglašava pigment iz usana, opravdava svoju cijenu.

Da li ste isprobali ova dva lip balma i da li i vi primijetite razliku?

LRP-Giveaway-Enter La Roche Posay Giveaway!!!!