John Masters Organics – Serum za masnu kožu od medvjetke

Serum namijenjen mješovitoj, masnoj te problematičnoj koži sklonoj aknama, odličan je izbor za ljetni period pred nama. Osim što matira kožu lica ujedno je i izvrstan lokalni tretman za prištiće.

John Masters Organics

Serum se nanosi na čisto lice koje ste prethodno eventualno tonizirali. Jedan pritisak pumpice kojom dozirate količinu je sasvim dovoljan za čitavo lice. Tekstura je zaista izuzetno lagana, gotovo vodenasta ali pri nanošenju na lice gotovo gelasta. Serum se jako brzo upija u koži te potom nanosite kremu. Po nanošenju nema osjećaja zatezanja kako to obično biva sa proizvodima za matiranje već koža reagira u potpunosti normalno sa jednakom elastičnosti samo nema viška sebuma. Miris je toliko decentan da djeluje kao da ni ne postoji.

John Masters Organics Serum za masnu kožu od medvjetke JMO serum tekstura

Koristim ovaj serum u periodima kada mi je koža u fazi problematičnosti jer sam primjetila da se prištići znatno brže posuše a novi se isto tako znatno manje pojavljuju. Ponekad ga koristim kao podlogu BB kremi a ponekad nanosim kremu na njega pa potom make up (primer, tekući puder, korektor, puder u prahu/kamenu) i zapravo je idealan u svakoj kombinaciji.

Teško mi je reći koliko dugo drži višak sebuma pod kontrolom zbog različitih tipova mješovite/masne kože ali i zato jer ne koristimo svi iste proizvode nakon ovog seruma, no mogu reći da je meni make up znatno postojaniji te ukoliko na licu imam samo ovaj serum i matirajuću kremu višak sebuma mi se pojavi tek malo oko nosa nakon otprilike 6-8 sati.

John Masters Organics Bearberry Skin Balancing Face Serum

Sviđa mi se učinkovitost ovog seruma po pitanju suzbijanja viška sebuma te po pitanju njege problematične kože a sviđa mi se i jednostavno stakleno pakiranje sa odličnim čepom na pritisak koji dozira potrebnu količini pri nanošenju.

Cijena ovog seruma iznosi 219kn/30ml a sastav je dostupan klikom na ovaj link.

Više o ovom serum te ostatku John Masters Organics asortimana možete saznati na www.bbnaturavera.hr .

John Masters Organics je meni osobno zaista zanimljiv band koji nikada nije podbacio po pitanju njege i učinkovitosti, da li ste isprobali koji JMO proizvod i imate li preporuka?

*pr uzorak