Uriage Hyseac 2 u 1 peeling maska

Ova je maska jedan od prošlomjesečnih favorita na mom kozmetičkom popisu… Kako imam masnu kožu koja više nije nimalo problematična, kako je bila u fazi puberteta, znam koliko je bitna faza čišćenja i samim time umivanja lica te “popratna” njega.

Ova maska/peeling dolazi od brenda “Uriage” iz linije za masnu kožu i tih čudesnih 100ml možete naći u ljekarni Farmacia po cijeni od 128kn (22 $).

Pakiranje je jednostavno u tubi kao što vidite a upotreba je vrlo jednostavna… Naime, proizvod se može koristiti kao maska i kao peeling za lice…ako ga koristite kao peeling (što ja činim 2 puta tjedno) uzmete manju količinu (prema vašoj procjeni-moja je malo veća od zrna graška) te malo namočim ruke i kružnim pokretima lice dobro istrljam i isperem a ako ga koristim kao masku, umijem prvo lice gelom za umivanje i potom u debljem sloju (otprilike veličina maline) namažem lice te ostavim tako 2-3min te potom isperem i činim to 1 tjedno.

 Efekat koji ova maska ostavlja (u upotrebi kao takva) je čisto i blistavo lice a kao peeling uz čistoću lice je tako mekano, naprosto blista…ne isušuje kožu te ne stvara dodatne iritacije i umiruje postojeće. Ugodnog je travno-cvijetnog mirisa te srednje guste do guste teksture ali sa sitnim zrncima za peeling koji zaista godi.

 Ovaj proizvod me je oduševio s napomenom da je ovo prvi proizvod koji sam probala od brenda Uriage te svakako imam u planu isprobati još koji proizvod ovog brenda. Smatram da je omjer kvalitete-cijene-količine zadovoljavajući te da se nećete razočarati ukoliko tražite nježno dubinsko čišćenje kože lica.

Imajte na umu da se masna i mješovita koža tokom ljeta još intenzivnije maste a da se i normalnoj i suhoj koži može isto tako dogoditi taj neželjeni sjaj u negativnom smislu od vručina, znoja i ostalih nepogoda koje u ljetnom periodu štete našoj koži ….izuzev intenzivog maščenja tu je i problem sa porama za koje je i veća mogučnost da se začepe te stvore pravi nered na licu…itd… te da je iz tog razloga jako bitno dubinsko čišćenje sa nježnim proizvodima, ja sam to našla u ovom proizvodu a vi ako imate svog favorita svakako ga prosljedite u komentarima 😉 !?

lp