Biotherm – Creme Solare Dry Touch spf30

Biotherm

Biotherm 2014. godine predstavlja svoju prvu liniju Dry Touch proizvoda za zaštitu od štetnih sunčevih zraka. Masni i ljepljivi tragovi sada su prošlost, budući da su Biothermovi stručnjaci razvili njihovu prvu Dry Touch teksturu koja se na koži niti ne osjeća – nemasna je, a pruža najbolju zaštitu i hidrataciju zahvaljujući Biothermovoj izvanrednoj formuli za njegu kože.

Biotherm Creme Solare Dry Touch spf30

Kako moja koža reagira na sunce u obliku iritacija na pojedinim dijelovima tijela od kojih je lice i područje dekoltea najosjetljivije, zaista pazim pri odabiru proizvoda koji služe za zaštitu jer i ti isti nekada dodatno iritiraju kožu.

Kako mi je koža lica mješovita ne želim na lice nanositi ništa preteško niti premasno. Kada u nazivu kreme postoji “dry touch” moja prva pomisao je “to mi treba” i nisam pogriješila.

Biotherm Dry Touch spf30

CRÈME SOLAIRE DRY TOUCH spf30 , 50ml / 192kn

(sastav)

Krema lagane teksture koja ostavlja na koži baršunasti finiš te upija u kožu kroz nekoliko sekundi, inspirirana je Brazilom. Miris joj je ugodan i po nanošenju decentno hlapi no svakako također podsjeća na more, pijesak, sunce te tropsko cvijeće i voće.

Patentom zaštićen sustav Mexoplex® – sinergija između filtara i upijajućih agensa – štiti kožu od UVA i UVB zraka, odgovornih za 80% budućih znakova starenja kože. Zahvaljujući antioksidacijskom djelovanju, vitamin E pomaže ograničiti štetu izazvanu oksidacijom, odnosno UV zrakama, usporavajući foto starenje stanica kože.

Kako je nemasne teksture finiš na licu je mat i izbijanje viška sebuma zaista izostane. Kako je idealna za plažu tako je idealna i za svakodnevno korištenje zbog visokog zaštitnog faktora, mat finiša te činjenice da koža izgleda jako prirodno sa njom bez bijelih tragova. Bijeli tragovi su tek vidljivi ako se krema nanese u nekoj većoj količini kada ste na plaži. Nije iritirala kožu niti čepila pore i moram priznati da je bila sjajna podloga makeup-u.

Ono najbolje u svemu je da ove godine nisam reagirala na prve sunčeve zrake (kako to obično biva) u obliku sitnih iritacija poput sitnih crvenih prištića koji potraju par dana.

Prozračna, nemasna, neljepljiva tekstura te baršunasti finiš ove kreme zaista ju čine mojom “holy grail” kremom sa zaštitnim faktorom. S obzirom da su izostale iritacije te da su iste i spriječene, dodatno me je potaknula da ju zaista proglasim idealnom za mene i moje potrebe.

Ukoliko vas zanima ostatak Biotherm Solare linije kliknite na pr objavu.

Koja je vaša najdraža krema sa zaštitnim faktorom?

*NOVI BLOGLOVIN PROFIL*

*pr uzorak

Tagovi: