Beauty Haul | NYX

Objavila Ivana / 27. kolovoza 2016.

Iako sam se sa NYX kozmetikom upoznala još prije nekoliko godina moram priznati da nisam nikada istraživala detaljno taj brand, ne postoji neki poseban razlog za to osim da mi možda sam brand nije bio toliko dostupan. Uglavnom, s obzirom da posjedujem nekoliko NYX paleta kojima sam jako zadovoljna u nedavnoj šetnji Banja Lukom naišla sam na NYX dućan i nije me trebalo nagovarati da uđem.

Pročitaj članak

Nakit | Happiness Boutique

Objavila Ivana / 23. kolovoza 2016.

Oduvijek sam voljela nositi jednostavan ali opet zanimljiv i jedinstven nakit te moram priznati da sam oduvijek bila izbirljiva na tu temu. Ne pretjerujem sa nošenjem previše komada odjednom i upravo zbog toga volim za sebe odabirati posebne komade nakita. U bespuću interneta susrela sam se sa brandom Happiness Boutique te vam danas predstavljam upravo njihove posebne komade nakita.

Pročitaj članak

Na kavi sa Anaviglam #28

Objavila Ivana / 21. kolovoza 2016.

Dragi moji čitatelji, prije svega puno vam hvala na razumjevanju vezanom uz moju odsutnost sa bloga protekla 3 tjedna ali kako sam to već u prethodnom postu navela, odmor mi je bio prijeko potreban i željela sam u njemu maksimalno uživati. Danas vam samo ukratko donosim što vas očekuje na blogu u naredenim danima a ukoliko vi imate nekih želja za određenim postovima svakako mi to povratno istaknete.

Pročitaj članak