Rimmel London – Apocalips

Kategorije: Look, Makeup, Ruž, Sjajilo

Rimmel Apocalips sjajila/ruževi su stigli i kod nas 😀 !!!

Netom što su pušteni u prodaju naručila sam jednu nijansu sa feeluniqua stranice a čim su stigli u susjednu nam BiH Jasmina sa bloga Make Up Arena brže bolje je požurila da ugrabi što sebi a i meni još dva primjerka.
Jučer sam ih napokon snimila i kod nas u Mulleru po cijeni od 49,50kn. 
Naravno da nisam odoljela i kupila si još jednu nijansu (400 Big Bang) koju možete vidjeti u jučerašnjem “New In” postu i sada imam zapravo četiri nijanse koje me i jesu zanimale.
Danas vam donosim recenziju tri prvotne nijanse a jučerašnju novu nijansu ću “provući” kroz neki novi post.

Rimmel Apocalips sjajila dolaze deklarirana kao sjajila no međutim moja je asocijacija za sjajila nešto sjajno i decentno a ovo je svakako suptilno sjajno i nimalo decentno zbog svoje pigmentacije.

Pakiranje je jednostavno ali kompaktno i praktično te mi se sviđa. 
Sadržaj koji ovo sjajilo iznosi je 5,5 ml za cijenu od 49,90kn (Muller).
Aplikator za nonošenje ovog sjajila je jako precizan zbog svog koso rezanog vrha i konkretnih rubova.
Miris je postojan tek po nanošenju i kasnije hlapi, no kako mi je ugodan zaista mi ni ne smeta.
Tekstura je lagana i ne ljepljiva što je veliki plus no isto tako nemojte misliti da se ne može pretjerati jer ukoliko nanesete previše proizvoda na usnice vjerujte mi da neće izgledati najprivlačnije i da će se skupljati u linijama.

Sjajila su zaista pigmentirana iznad mojih očekivanja a jednako tako su i postojana. 
Nakon sat – dva počinju blijediti ali nijansa je još svakako postojana te samo gubite intenzitet sjaja. Po popravku ponovo dobivate isti intenzitet sjaja i boje.
Voljela bih još reći uza sve da ne isušuju ali lagala bih, isušuju ali ne pretjerano i ukoliko sam ja uspjela izbalnasirati zaštitu svojih (strašno) suhih usnica mislim da će svatko moći.
Ono što bih također sugerirala jest da u podlozi barem uz kutove usana odnosno po rubovima nanesete olovku ili bazu jer postoji mogućnost da će se razlijevati ali opet ni to nije preveliki problem jer se i to da lijepo izregulirati.

Nijanse koje donosim u ovom postu su redom …
500 LUNA – svijetlo koraljna sa brskvasto narančastim tonovima
101 CELESTIAL – zagasito ružičasta
401 AURORA – zagasita crvena sa ružičastim tonovima
uz napomenu da nijedno od navedenih u sebi ne sadrži shimmer :D.

Meni se sviđaju ova sjajila, znam kako ih znaju uspoređivati sa YSL Glossy Stain ali to je nebo i zemlja razlika iz jednostavnog razloga – YSL naprosto kao da ni ne osjetite na usnama koliko je lagane teksture i traje satima da nekada pomislim da se ni ne skida bez odstranjivača, uglavnom, nebo i zemlja razlike je i u cijeni tako da ću opravdati i tu usporedbu mada opet ponavljam ako govorimo konkretno samo o proizvodu – nema šanse za usporedbu.
Imam četiri nijanse koje obožavam i svakako bi preporučila da isprobate i vi koju jer neće vam biti žao!
lp