Paleta sa 15 nijansi korektora

Kategorije: Korektor

Ukratko ću vam opisati (po meni) najjeftiniji, najtrajniji i iznimno kvalitetan dekorativni proizvod…

Radi se o paleti sa 15 nijansi korektora kupite na ebayu i to uvijek od istog sellera OKCAT AU po 5.53$ koja mi stigne za cca 15 radnih dana.

Ambalaža je vrlo čvrsta i kompaktna, ne zauzima puno mjesta i lako se održava čistom. Kada potrošim korektor ispraznim eventualni ostatak, operem znam kupiti par sjenila (odgovarajuće veličine) i poljepim ih u prazne krugove tako da je ambalaža praktična.

Rekli biste da tu ima buno neiskoristivih nijansi, u principu ja mogu na sebi primijeniti prva četiri stupca (ovisno o godišnjem dobu-ljeto/zima-da li mi je koža preplanula ili nije) a da im je svrha korektora a zadnji stupac također iskoristim ali u drugu svrhu…

Prva (u lijevom kutu) je biserno bijela nijansa koja mi zapravo služi za posvijetljivanje određenih dijelova lica, ispod nje je zelena za eventualni crveni prištić a ispod nje roza za podočnjake – uglavno prvi stupac uvijek do kraja potrošim.
Drugi stupac upotrebljavam u zimskom periodu, treći u jesenskom/proljetnom periodu i četvrti je definitivno za ljetni period – ako šminkam nekoga a nije skeptik prema ovim jeftinim paletama upotrebljavam ih sve i brzo ju zapravo potrošim ali opet traje duže nego ijedan.
Zadnji peti stupac – prva nijansa u desnom kutu mi zna poslužiti kao baza na kapku za neki tamniji look a druge dvije ispod mi služe kao kremasto sjenilo kojemu malo dodam nekog pigmenta u istoj nijansi i to bude savršeno i trajno na očima.

Uglavnom, ja sam zadovoljna jer je jeftin proizvod a ima toliko puno nijansi i sve su upotrebljive.Omjer cijene i kvalitete je i više nego zadovoljavajući. Ne radi se o nekom teškom i masnom korektoru koji će vam napraviti kaos na licu, stopi se lako sa kožom direktno ili u varijanti sa nekom tekućom podlogom i ne trebate ga često popravljati. Prije koji tjedan kupila sam onu paletu od Catrice (post) i moram priznati da mi je ova moja paleta ipak bolja jer i samo prekrivanje nedostataka je bolje a više je nijansi a cijena ista – svakako bi preporučila.

 prvi red s lijeva na desno
 drugi red s lijeva na desno
treći red s lijeva na desno
lp
Tagovi: