New In #50 /Giorgio Armani Beauty/

Kao što već znate, Giorgio Armani Beauty stigao je i u Hrvatsku, da budem preciznija, stigao je na jedno prodajno mjesto u Zagrebu u parfumeriji Douglas (Trg bana Jelačića 1). Malo je reći koliko je mene ta vijest razveselila da sam brže bolje svratila u mali shopping. Prvo sam kupila sve ono što sam si i željela i zaista sam se jako lijepo počastila i nije mi nimalo žao. Koliko je meni ovaj brand zanimljiv govori i činjenica da je dobio zasebni new in post pa ako imate i vi svojih preporuka svakako ih ostavite u komentarima.

Dakle, kupila sam si sve što sam baš dugo željela isprobati mada me zanimaju i ruževi, sjenila, rumenila … ma zapravo zanima me sve ali sam se za prvi puta usredotočila na lice jer me Giorgio Armani i zaniteresirao zbog svoje tehnološke profinjenosti po pitanju tekućih podloga.

Luminous Silk mi je poklonila Jasmina (Makeup Arena) i tada je moja želja za testiranje ostatka asortimana postala još veća. Kako vam spremam uskoro recenziju ovog pudera neću sada puno duljiti ali moram reći kako je to zaista svila za kožu lica, no kako sam već istaknula, više o njemu kroz koji dan.

Giorgio Armani Beauty Croatia Hrvatska

Iako mi zaista nisu bila nužna još dva pudera u kolekciji nisam se mogla odlučiti između Lasting Silk-a i Maestra pa sam uzela oba i nije mi nimalo žao jer kao prvo dugo si ih želim a kao drugo ispunili su moja očekivanja. Maestro (4.5) me posebno iznenadio jer sam imala potpuno drugu percepciju ove podloge. Naime, ovaj proizvod služi za ujednačavanje i usavršavanje tena. Sasvim nova generacija make-upa koja zahvaljujući patentom zaštićenoj Fusion tehnologiji (iznimno fina suspenzija uljnih pigmenata) pruža savršen ten. Lasting Silk (4.5) također pruža savršen ten ali on isto tako malo bolje i prekriva te u sebi sadrži i SPF 20. Ova podloga je mala ali bitna tajna za backstage koja je na licu postojana i do 14h ostavljajući satin finiš te je zbog istog pogodna i za osobe sa masnom kožom lica.

Face Fabric sam dobila u obliku testera i sve mi se čini da ću se morati vratiti i po ovu podlogu. Jedinstvena Micro-fil formula pruža ovom proizvodu jedinstveno lagano prekrivanje a da ipak korigira nedostatke. Nijansa koju sam ja dobila (2) je pogodna kao baza ili pak samostalno ali može se pomiješati i sa drugim podlogama. U svakom slučaju jako zanimljiv proizvod za koji bi ja rekla da je najsličniji nekom obliku tonirane ili BB kreme.

High Precision Retouch (2) je divan kao iluminator jer meni osobno i nije dovoljan da zamijeni korektor u podlozi. Vrlo tanki i precizan kist pruža savršenu aplikaciju i moj je must have proizvod u posljednje vrijeme za okoloočno područje. Naime, uz to što ja imam plave podočnjake imam i jednu liniju koja je zapravo udubina od natečenosti koja je nekada manje vidljiva dok nekada puno više ali je uvijek tu, u svakom slučaju nikada nije bila manje vidljiva kako koristim ovaj proizvod. Svježina je glavna karakteristika ovog proizvoda koji je osim okoloočnog područja pogodan i za ostatak lica.

Eyes To Kill vodootporna maskara bila je prioritet jer padam na maskare i ovu sam jako željela isprobati. Zapravo, nisam fan vodootpornih maskara jer mi nisu potrebne i bilo mi je u planu isprobati klasičnu varijantu, ali kako u zadnje vrijeme imam velikih problema sa trepavicama jer su jako ravne nekako sam posegnula za vodootpornom varijantom jer bolje drži trepavice uvijenima. Zaista ih drži uvijenima do skidanja i formula je predivna, baš pogođena kakva formula jedne dobre maskare i treba biti ali četkica je ta koja me oduševila. Sa ovom maskarom možete nanijeti desetke slojeve a da ne pretjerate. Savršena.

Hrvatska Giorgio Armani Beauty Croatia Douglas

Maestro Eraser (2) je kruna ove kupovine i zato je izdvojen. Iako nisam probala još dovoljno proizvoda sa Giorgio Armani potpisom moram vam priznati da sam isprobala otprilke 70% korektora na tržištu za okoloočno područje i ovaj je moj vrhunac, nema više potrebe da kupim ijedan drugi. Moje okoloočno područje je većinom dehidrirano, imam dosta linija što smijalica što onih čiji naziv nećemo spominjati da ne kvarimo post i imam tamne plave podočnjake te je tu uvijek prisutna natečenost, e pa ovaj proizvod zaista briše sve navedeno a da pri tome zbog svoje bogate kremaste teksture nimalo ne isušuje i zaista te linije budu manje vidljive.

Eto, to je bio moj prvi pohod na Giorgio Armani Beauty i zaista sam jako zadovoljna sa svim proizvodima i jedva čekam svoj drugi pohod. Do tada, slušam vaše prijedloge ili pak želje da uskladimo WL :).