s-he color&style lakovi za nokte

Kategorije: Nokti, s-he

U vrijeme karantene moji inače gelirani nokti izrasli su dovoljno da sam se odlučila skinuti gel i dati svojim prirodnim noktima priliku. Moram priznati da nisam zadovoljna kvalitetom svojih noktiju ali pretpostavljala sam kako će godine geliranja ostaviti posljedice. Uglavnom, kako sam skinula gel odlučila sam se sama poigrati s noktima i u tom sam trenutku shvatila kako nemam materijala, odnosno da mi nedostaju lakovi za nokte. Kako nisam previše vješta, nisam željela ulagati u neke skuplje varijante i u dm-u sam odabrala brand s-he jer je nudio najveći izbor nijansi. Vratila sam se doma s tri nijanse a sada dva mjeseca kasnije posjedujem 22 s-he nijanse.

Kao prvo, široka paleta nijansi će vas odmah oduševiti jer svatko može za sebe pronaći što traži, a osim velikog izbora nijansi tu je i nekoliko opcija finish-a poput mat, sjajnih, metalik, nude ili pak šljokičastih varijanti. Lakovi dolaze u elegantnom i praktičnom pakiranju te ne zauzimaju puno mjesta. Ono što me se posebno dojmilo jest činjenica da su dva sloja dovoljna neovisno o nijansi, kratak period sušenja i njihova odlična postojanost. Iako postoji i cijeli niz nazovimo pomagala za nokte, poput punila za pukotine na noktima do olovki za korekciju, ja sam isprobala samo ALL IN ONE nail power, odnosno bazu i nadlak i zadovoljna sam. Cijena je također ono što je privlačno kod ovih lakova, od 15 do 20kn za količinu od 6 do 10ml, s obzirom na lak koji traje tjedan dana na noktima ja sam oduševljena.

Koristim ove lakove na noktima na stopalima u kombinaciji s prethodno navedenim ALL IN ONE kao bazom a za brže sušenje koristim kapi (Essie, Catrice ili Essence). Na noktima na rukama imam trajni lak jer mi se nokti jako listaju i pucaju ali trajni lak me ne ometa da nalakiram nokat sa s-he lakovima jer su jako dobro pigmentirani. Postoji nekoliko linija lakova; Perfect Matt, Quick’n Crazy, Gel-like’n Ultra Stay, Perfect Metallics i Perfect Nudes. Sa svakom linijom sam zadovoljna mada bi Gel-like’n Ultra Stay izdvojila kao osobne favorite.

Iako na svom blogu nisam nikada često pisala o lakovima za nokte, nekako su me upravo ovi lakovi natjerali da se malo sama potrudim oko noktiju i jako mi je drago zbog toga što iako nisam baš vješta po tom pitanju veselim se svojim kreativnim kombinacijama.

Ako ste isprobali ovaj brand zanima me imate li svojih preporuka?