YVES ROCHER

Kategorije: Yves Rocher
Krenimo ispočetka…brand YVES ROCHER pokrenut je 1959. godine vizijom istoimenog vlasnika koji je vjerovao u kozmetiku na biljnoj bazi utemeljenoj na 5 aktivnih principa;

1)biljka kao temeljni sastojak
2)biljka kao jedini izvor inspiracije
3)najbolje od prirode
4)očuvanje okoliša
5)biljka za sve.
O detaljima možete pročitati na njihovoj web stranici (klik za link; YVES ROCHER) na kojoj možete i naručiti proizvode ili ih potražiti u Arena centru ili na adresi Ilica 28 te nešto i isprobati prije kupovine.
Uglavnom, obožavam njihove proizvode i imam svoje favorite…


Gel za tuširanje – kakao iz Afrike 200ml 17.00kn
Šampon za smeđu kosu s dodatkom kininovca 200ml 22.00kn

Obožavam ova dva proizvoda, prvenstveno ovaj kremasti gel za tuširanje ima tako slatki miris kakaa da je naprosto neodoljiv, prema koži je nježan i iznimno hidratantan. Mala ambalaža ga čini još reprezentativnijim a on ipak traje i traje….:)neprocjenjivo! Šampon za kosu je dosada moj najbolji šampon namjenjen smeđoj kosi. Volim svoju kosu i ne tretiram ju sa preteškim preparatima, čak ju ni ne farbam, to ću tek kada počnem sijediti 😀 i zato sam osjetljiva po pitanju kose. Opisala bi svoju kosu kao dugu, urednu, tanku i rekla bi da se često masti, ono što joj ovaj šampon daje jest pedantnost, sjaj i čini ju jačom i zdravijom i ono nabitnije nakon pranja lako se fenira te nema elektriciteta. Kininovac je drvo podrijetlom iz Južne Afrike a ekstrakt dobiven iz njegove kore ima prirodnu moć bojenja. Kininovac kojeg su odabrali istraživači laboratorija ljepote Yves Rochera je zajamčeno Ekvadorskog podrijetla. Prirodna moć bojanja dobivena iz kininovca pretočena u nježnu, laganu formulu za kosu koja blista prošarana prirodnim, smeđim pramenovima. Žene koje su probale šampon su rekle: sjaj pramenova je obnovljen: 76%(*)
(*)Testiralo 42 žena tijekom 4 tjedna . Svakako preporučam!

Obnavljajući losion za vrlo suhu kožu 150ml 39.00kn
Hamamelis roll on 50ml 24.90kn

Nemam problema sa hidratacijom kože ali preventive radi u zimi i u ljeti nakon izlaganja suncu volim mazalicu da brzo upija, da ostavlja mekoću a da pritom hidratizira i hrani kožu, s ovim losionom imam sve to. Nakon nanošenja osječate ugodu bogatog, gustog i nemasnog losiona koji njeguje i hrani čak i najsušu kožu. Vaša koža je manje iritirana, mekša i primjetno blistavija. Osnovni sastojak je božanstveni i nezamjenjivi SHEA, KARITE MASLAC kojeg su istraživači Yves Rochera odabrali zbog njegovih hranjivih svojstava i iznimne moći kod obnavljanja kože. Umiruje i trenutačno opušta vrlo suhu kožu. Za liniju proizvoda za stručnu obnovu kože odabrali su organski uzgojen Shea maslac s Malija. Tajna formule; organski shea maslac, mangiferin, sojino ulje, copra ulje, ulje repice, 100% biljni glicerin.
Hamamelis roll on je blagi deodorant za osjetljivu kožu sa djelovanjem 24 sata. Regulira znojenje i ne izaziva iritacije. Sadrži ekstrat hemamelisa, to bi bio grm poznat po svojim svojstvima omekšavanja i umirivanja kože. 
Zbog ljekovitosti ove vrste, Laboratoriji Bilja Yves Rocher odabrali su ekstrakt organskog hamamelisa koji zadovoljava posebna pravila uzgoja i prerade kako bi nam pružili sve njegove vrline potpuno nedirnutima. Vrlo sam zadovoljna ovim deodorantom jer koža ostaje zaista mekana, nježna i najbitnije svježa i koristim ga svakodnevno te mislim ako će se ikada micati sa tržišta da ću si osigurati OGROMNE zalihe. 

Da li ste isprobali proizvode YVES ROCHER i kako vam se čine?

lp 
Tagovi: