Estee Lauder Matte Perfecting Primer

Kategorije: Estee Lauder, Makeup

Kako imam mješovitu do masnu kožu bez primera/baze ne funkcioniram, uvelike mi pomaže u postojanosti nanešenog make up-a te u matiranju i zaista sam ih isprobala i previše 😀 jer nije me svaki dojmio ;).
Estee lauder Matte Perfecting Primer me se uvelike dojmio, vjerovatno je ovo najbolji primer koji sam isprobala i svakako je među prva tri sa kojima sam prezadovoljna. 
Odmah ću u početku napomenuti da je kupljen u Americi i da ga se kod nas a ni u nama poznatim web shopovima ne može kupiti, na moju VELIKU žalost jer ovo je nešto predivno. Cijena u Americi iznosi 32$ (192kn) što zaista nije puno za ovako izvrstan proizvod.
Dolazi u “zlatnoj” tubi od 30ml i traje čitavu vječnost jer ovo je prvi primer kojega je zaista dosta samo jedna mala točkica veličine zrna graška. Koristim ga od lipnja a tek sam na pola, to Vam sve govori. 
Tekstura je kremasta ali iznimno lagana, nešto poput neke lagane gel kreme. Kao što vidite bijele je boje kaja nanošenjem na licu postaje transparentna. Brzo upija u kožu i traje satima. Ne čepi pore, ne isušuje, hidratizira iznutra a izvana matira, apsolutno je šminka sa njim postojana 12h pa i više (isprobano)…predivna podloga koja me nije iznevjerila ni po vručinima ni po kiši ni po danu ni ponoći…ovo je vrijedno svake lipice i apsolutno ga treba isprobati jer osobama sa masnom i mješovitom kožom kojima je T-zona apsolutna noćna mora ovaj bi primer riješio sve probleme.
Mišljenja sam da ništa s potpisom “Estee Lauder” ne može biti loše jer meni je svaki njen proizvod briljantan i nikada nisam požalila niti jednu kupovinu. Primer se može naći na ebay-u i to najčešće u varijanti putnog pakiranja od 5ml, ja nisam naručivala ali ako ste voljni isprobati preporučam.
Prezadovoljna sam i ne mogu dovoljno nahvaliti ovaj primer i živim u nadi da će jednom osvanuti i na našim policama.
lp