Urban Decay Specialist Finish Products De-Slick Mattifying Powder

Kategorije: Makeup, Puder, Urban Decay

Kako se ljeto približava prisjetila sam se jednog sjajnog transparentnog pudera kojega sam naprosto OBOŽAVALA prošlo ljeto te mislim obnoviti zalihu.

Radi se o transparentnom puderu u kamenu sa potpisom Urban Decay koji dolazi u predivnom ljubičastom pakiranju sa popratnom spužvicom koja je apsolutno iskoristiva te ogledalom koje isto tako jako dobro dođe.

Puder dakle dolazi u kamenoj teksturi 11.4g te će vam to biti dovoljno za tri mjeseca pa čak i ako ga koristite svakodnevno jer se puder ne trusi a lako se nanosi i sa kistom i sa spužvicom koja dođe u sklopu pakiranja.

Kako Urban Decay još uvijek nije dostupan na našem tržištu naručiti ga možete na HQ Hair po cijeni od £20.00.
Puder je sjajan za masnu i mješovitu kožu jer krasno matira lice sigurna 4 sati bez popravka a da ne isušuje (mislim na period intenzivnijih ljetnih temperatura iznad 30 stupnjeva). Nakon popravka nećete primjetiti višak pudera jer puder je zaista iznimno transparentan i ne izgledate kao duh nakon njega što se zna desiti sa pojedinim transparentnim puderima. Isto tako, nije uzrokovao apsolutno nikakve iritacije po licu.
Koristila sam ga u kombinaciji samo sa primerom, sa bb kremom u podlozi, sa tekućim puderom u podlozi te sa toniranom kremom i sa svakom se podlogom iznimno slagao.
Tople preporuke za ovaj proizvod kojemu i sama idem obnoviti zalihu ;)!
ps – svaka preporuka za matirajući puder je uvijek dobrodošla!!! ;D
lp