Beauty New In | CATRICE Noviteti Jesen/Zima 2016

Savršen par: Ljepota & Moda. Inovativna kozmetika i najnoviji trendovi ravno s modnih pista. CATRICE zna kako prikazati međunarodne modne izglede ove sezone u jedinstvenim kozmetičkim proizvodima najviše kvalitete. Inspirirana jesen/zima kolekcijama, CATRICE ulazi u drugu polovicu 2016. godine s novim “must-have” proizvodima.

Moram priznati da mi je CATRICE kao brand bio oduvijek jako zanimljiv jer učestalo lansira kvalitetne i atraktivne makeup proizvode po pristupačnoj cijeni. U nastavku slijedi što nas sve novo očekuje na CATRICE stalku i po kojim cijenama u nadolazećem periodu, te par mojih CATRICE noviteta od kojih su neki stigli na testiranje a ostatku nisam odoljela kada sam ih vidjela u obližnoj drogeriji. Inače, CATRICE noviteti dostupni su od kraja kolovoza na prodajnim mjestima Dm-a, Kozma, Bipe.

catrice-noviteti-jesenzima-2016

CATRICE Prêt-à-Lumière dugotrajno sjenilo za oči
Hibridni heroj. Visoki intenzitet boje sjedinjen s ugodnim, laganim dodirom. Inovativna i vrlo kremasta puderasta tekstura pruža maksimalnu boju samo jednim nanošenjem. Dostupno u devet boja, uključujući svjetlu mentu, podebljanu plavu i elegantno zlatnu.
MPC 31,90 kn

CATRICE Eye & Brow paleta za konturiranje obrva
Transformacija za van. Konturiranje očiju: oči i obrve savršeno su naglašene s jednim svjetlucavim highlighterom i tri mat smeđe nijanse za sjenčanje. Dvije verzije s hladnijim i toplijim nijansama nude savršenu kombinaciju za tamniji i svjetlijii tip kože i kose.
MPC 35,90 kn

CATRICE Glam & Doll Super Black tuš za oči
Precious Tulip. Inovativni, fleksibilan flomaster u obliku tulipana omogućuje jednostavnu primjenu tankih, kao i širokih eyeliner stilova, čak i za početnike. Za dugotrajni, intenzivni rezultat duboke crne boje.
MPC 23,90 kn 

CATRICE Prêt-à-Volume Smokey Maskara
Vizija baršuna. Volumen i definicija u smokey crnoj: vlaknasta četkica jamči izražajan izgled vaših trepavica. 18-satno trajanje potvrđeno je od vanjske institucije za testiranje. Dostupna kao Velvet Black i Vodootporna.
MPC 35,90 kn

CATRICE Lash Couture – Smokey Eyes Volume umjetne trepavice
Red trepavica. Umjetne trepavice su sada dio svakodnevnice. Klasične strip trepavice stvaraju duže, deblje trepavice s dozom glamura u samo nekoliko sekundi. S integriranim mini ljepilom.
MPC 31,90 kn

CATRICE Brow Lifter & Highlighter za obrve
Jedno uz drugo. Savršen duo za područje oko očiju: mat highlighter nanosi se ispod obrva kako bi ih vidno podigao, dok se svjetlucavi highlighter nanosi na vodenu liniju i unutarnje kutove očiju kako bi ih širom otvorio.
MPC 31,90 KN

CATRICE Matt 6hr Lip Artist ruž za usne
Završni dodir. Traje šest sati bez isušivanja usana. Intenzivna pokrivenost i ugodan lagani dodir. Tekstura stvara savršene mat usne. Dostupan u sedam nijansi u rasponu od boje rosewood, fuksije do crvene. Za lijepe naglaske boje.
MPC 39,90 kn

CATRICE Shine Appeal Fluid Lipstick Intense sjajilo za usne
Zapanjujuća silueta. Duboka, bogata boja ruža za usne u kombinaciji s intenzivnim sjajem sjajila za usne. Upada u oči svojom posebno visokom pigmentacijom i dugotrajnom formulom. Dostupan je u četiri impresivne boje: rosewood, fuksije, crvene i tamno bobičaste.
MPC 31,90 kn

CATRICE Velvet Matt Lip Cream sjajilo za usne
Matt Mousse. Svilenkasti-mat završetak s bogatom pokrivenosti bez isušivanja usana. Sjajilo za usne sa mekim aplikatorom je dostupno u četiri boje, od tamno ljubičaste, fuksije pa do klasične crvene. Obogaćeno vitaminom E.
MPC 27,90 kn

CATRICE HD Liquid Coverage Foundation tekući puder
Druga koža. Glatki ten s “high definition” završetkom. Ultra nježna tekuća tekstura primjenjuje se s kapaljkom aplikatora, nudi visoku pokrivenost i traje do 24 sati. Dostupan je u četiri nijanse za različite tonove kože.
30 ml
MPC 55,90 kn

CATRICE Healthy Look matirajući puder
Savršeno mat. Baršunasta tekstura sa prozračnim završetkom koja se stapa s kožom i prilagođava svim tonovima kože. Puder osigurava blistav, mat ten. Interakcija četiri boje manifestira se u ljetnoj eksploziji svježine.
MPC 35,90 kn

CATRICE Deluxe Glow Highlighter
Trodijelno blještavilo. Tri različite highlighter nijanse u boji šampanjca, ruže i bronce daju koži prirodan sjaj. Ultra nježan puder sadrži sjajne čestice koje odbijaju svijetlost te osiguravaju konačni sjaj. Obogaćen s vitaminom E i uljem jojobe.
MPC 35,90 kn

CATRICE Noir Noir Lacquers lak za nokte
Black is back. Dugotrajna visoko sjajna tekstura je sada dostupna kao “mala crna haljina” za nokte! Poboljšan samo sa dodirom boje, ovaj lak nudi optimalnu pokrivenost i glatke rezultate u boji. Gotovo crna tekstura je dostupna u četiri verzije boja: zelena, plava, ljubičasta i crvena. 10 ml
MPC 19,90 kn

catrice-new-in-2016-catrice-noviteti-jesenzima-2016 1-catrice-noviteti-jesenzima-2016 2-catrice-noviteti-jesenzima-2016 3-catrice-noviteti-jesenzima-2016 4-catrice-noviteti-jesenzima-2016 5-catrice-noviteti-jesenzima-2016 6-catrice-noviteti-jesenzima-2016 7-catrice-noviteti-jesenzima-2016 8-catrice-noviteti-jesenzima-2016

S obzirom da još nisam sve stigla korektno isprobati, recenzije za neke od proizvoda tek će uslijediti. Ipak, ono što sam isprobala me oduševilo a to su naravno Beautifying Lip Smoother i Volumizing Lip Booster koje imam u drugim nijansama i podjednako volim koristiti kao ove nove nešto intenzivnije nijanse, potom nemam zamjerke na lakove i paletu sjenila te Eye’Matic Eyepowder Pen odnosno sjenilima koji su me oborili s nogu.

Da li su i vas zaintrigirali CATRICE noviteti te da li ste što isprobali ili tek planirate?