Nivea Aqua Effect pjena za čišćenje lica

Već sam vam pisala o ovoj pjeni za umivanje ali u “rozoj” varijanti, preciznije, namjenjenoj za suhu i osjetljivu kožu. Ponovo ću napomenuti kako sam bila iznimno zadovoljna njome 🙂 no više o njoj možete pročitati u ovom postu.

Ova plava varijanta namijenjena je normalnoj do mješovitoj koži lici. Obogaćena je vitaminom E te bi trebala dubinski čistiti kožu ali i hidratizirati kako bi zadržala njenu prirodnu vlažnost. Dolazi u praktičnoj ambalaži od 150ml po cijeni od 40ak kuna.
Osobno, mene ova plava varijanta nije dojmila. Naime, prvenstveno mi je isušila kožu te bi me po umivanju sa ovom pjenom lice zatezalo. Dubinski čisti zaista i odstranjuje make up ali nije nimalo blaga prema licu te ne ostaje onaj mekan i osvježavajuć izgled kože na licu.
Potrošila sam ju pri jutarnjim umivanjima jer smatram da bi bila previše nakon matirajućih krema i pudera tokom dana za večernja umivanja. Zaista me nije dojmila i ne bih ju ponovo kupila.
Vratila bi se na prethodno spomenutu pjenu koju sam recenzirala u ovom postu. Naime, kako je ona namjenjena suhoj i osjetljivoj koži a meni koja imam mješovitu do masnu je odgovarala izvanredno, pitanje je koliko bi zadovoljila potrebe nekoga sa suhom kožom :/.
Ukoliko ste isprobali jednu od ove dvije Niveine pjene za umivanje svakako bih vam bila zahvalna da ostavite svoj komentar jer me zanimaju vaši dojmovi?
Lp