John Masters Organics – Scalp Stimulating Shampoo

Nedavno sam istaknula u jednom postu da kada bi me netko pitao kako bi trebao izgledati idealan jutarnji šampon za kosu, ja bih mu bez puno razmišljanja istaknula kako je JMO Scalp upravo šampon koji traži.

Ovaj šampon namijenjen je simuliranju vlasišta neovisno o tipu kose.
Šampon se bazira na dva glavna sastojka – metvicu i suručicu. Metvica je upravo taj skriveni faktor zašto bi ovo bio toliko idealan jutarnji šampon.
Pri šamponiranju, ta metvica će osim vlasišta i kose razbuditi sva vaša osjetila jer miris joj je nevjerojatno ugodan. 
Tokom šamponiranja osjeti se ta svježina kroz tjeme no sasvim je ugodna. Šampona treba nešto više ili su potrebna sa manjom količinom barem tri šamponiranja (za moju dugu kosu) s obzirom da se radi o brandu koji svoju proizvodnju bazira na prirodnom sastavu.
Osim temeljito čiste kose i svježine kojoj kosi pruža ovaj šampon prolongirao je sljedeće pranje kose (mojoj tankoj kosi koja se brzo zamasti) barem za jedan dan te joj pružio laganiji efekt volumena. 
Nije isušio moju kosu i zapravo nemam niti jedan prigovor na ovaj šampon neodoljivog mirisa osim možda cijene (169kn/236ml) naspram činjenice da se brzo troši no s obzirom da njeguje moju kosu na taj sam dio voljna zažmiriti ;).
Miris mente volim u kompletnoj preparativi, naročito u šamponi pa ako imate neke svoje preporuke svako ih ostavite u komentarima ;).
Ivana
lp
Tagovi: ,