… na kavi sa Anaviglam #5 …

Prošlog vikenda sam vam pisala o jednom projektu a jučer sam se na FB pohvalila rezultatom no moram ponovo i ovdje jer sam jako ponosna na kolegice Anu (Maybe’s New Start) i Marušu (Beauty Blogette) te Luciju (glavnu urednicu na moda.hr) jer smo to timski odradile bez greške, barem ju ja ne vidim 😀 . Ukoliko vam je promaklo, LINK je ovdje ;).
Sada kada sam još jednom ispromovirala projekt mogu se vratiti postu u miru 😀 ! Morate me razumjeti 😉 .
Za danas sam vam pripremila svoj slobodni dan 🙂 . Naime, subota je sebično samo moj dan.
Imam tu sreću pa sam vikendom slobodna i petkom popodne sve pospremim i riješim se suvišnih i dosadnih obaveza tako da vikend ostavim za sebe i obitelj.
Subotu najčešće provodim sama jer muž bude odsutan poslom pa ju sebično posvetim samo sebi. Štoviše, imam čak svoju redovnu rutinu o kojoj slijedi više u nastavku … .

Jutro naravno započinje tuširanjem i dnevnom njegom lica i tijela. O trenutnoj njezi lica sam pisala nedavno ali ako ste propustili taj post, link je ovdje.

Nakon jutarnje njege bacam se na doručak i nekako tu subotu volim započeti sa nečim slatkim 😀 poput pekmeza od ruže (mmmmmm) i svakako kao i svako jutro odaberem neku voćku jer znam da ne unosim dovoljno vitamina kroz dan.

Potom slijedi šminkanje 😀 pa stoga i prilažem današnji look ;).

Nakon spremanja idem prema gradu i to volim poraniti oko 10h jer poslije bude prevelika gužva.
Obično se nađem s mamom jer ja sam zaista mamina kćer (moram priznati) koja je vrlo bliska sa svojom majkom. Nekada je to organiziran dnevni izlazak sa još dvije prijateljice i njihovim majkama a nekada smo nas dvije same. Navika i povezanost.

Prva destinacija je Muller, pod obavezno!

Nakon toga slijedi tržnica za voće i povrće (ako nije neki izbor ili cijene besramno pretjerane to se obavi u nekom marketu) ali i za cvijeće.

Obožavam cvijeće i svake subote uredno kupujem buket-dva jer jednostavno unesu ono nešto u prostoriji :).

Nakon tržnice slijedi Douglas (nekadašnji Iris) također pod obavezno pa onda kava.

Nakon kave slijedi šetnja po dućanima odjeće/obuće te padne koja nova krpica i onda naravno ogladnite za ručak. Nekada je ručak u gradu a nekada mamin domaći 😉 koji je daleko najbolji.

Nakon ručka naravno šetnjica ako je vrijeme pogodno kao što je danas bilo.

Šetnja kvartom je idealna jer moj kvart ima tu mogućnost da napravite dobar krug a ako sam baš jako motivirana i u dobrom društvu blizu mi je Bundek mada i šetnja nasipom uz Savu također ima svojih čari.

Nakon šetnje slijedi nabavka namirnica koju ja volim obavljati svaki tjedan jer volim svježije namirnice, bez obzira u kojem su obliku.

Pad šećera 😀 … subotom si dopustim male slatke pohode 😀 !

Po povratku energije slijedi vrijeme za blog.

Subotom najčešće pripremim par postova unaprijed te se pozabavim fotografiranjem koje mi oduzima najviše vremena.

Nakon što sam riješila veći dio posla oko bloga vrijeme je za čitanje Jutarnjeg, što btw ne preskačem nikada, ja zaista volim onaj ružan miris novinskog papira i crni trag po prstima … tek sam tada adekvatno informirana :D.
Uz dnevne novosti subotom obično uzmem i neki zanimljiv časopis koji sam kupila u gradu. Najčešće to bude neka inozemna štampa.

Nakon informiranja slijedi večera. Nekada zdravija varijanta koju zeznem kasnije a nekada i konkretnije oblizeke.

Potom je vrijeme za kupku …

… te depiliranje, pilingiranje, maske i sve ostale tretmane ljepote.
Btw, dok sam fotkala primijetila sam nadopune u njezi lica pa ću kroz koji dan morati napraviti update na post o svakodnevnoj njezi.

Nakon što sam završila sa svim svojim “obavezama” vrijeme je za tv i net 😉 .
Ovako protiče moja subota, odnosno dan koji je samo moj … imate li i vi takav dan? 
Kako izgleda vaš slobodan dan? 
Ivana
lp
Tagovi: