Na kavi sa Anaviglam #20

na kavi sa anaviglam

Dragi čitatelji,

još bi vam jednom željela poželjeti sve najbolje u 2015-oj godine, uz moje želje za puno zdravlja, sreće i uspjeha, od srca vam želim da vam se ostvari sve ono što si i vi sami poželite.

Nadam se da ste se lijepo proveli kroz blagdane, da ste dobili ono što ste željeli te nadasve da ste se odmorili i maksimalno uživali.

Kako i sami znate, jedan duži period sam izbivala jer sam imala previše svojih privatnih obaveza koje nisu mogle ispaštati pa je na kraju ispaštao blog, mada tu je čitava godina ispred mene da se iskupim i nadoknadim propušteno.

Odlučila sam uveseti neke promjene koje se tiču i same organizacije bloga, poput stavke da ću ubuduće postove objavljivati tri puta tjedna (utorak-četvrtak-subota) a ukoliko poneki uleti sa strane jer je bitno da bude objavljen u tom nekom zadanom periodu mislim da neće škoditi. Kroz te tri tjedne objave nastojat ću pokriti dekorativu, preparativu i lifestyle tako da sve što želim obraditi na svom blogu bude podjednako zastupljeno. Isto tako, neke kategorije ću maknuti jednako kao što ću neke pokrenuti, no o tome kroz godinu.

Ukratko, naše druženje će se nastavii i u ovoj godini na moju veliku radost a nadam se i vašu. Sve sugestije i komentare bi rado čula i od vas jer stalo mi je da i vi budete zadovoljni kao i ja onom što stoji na blogu.

U nastavku tjedna slijede favoriti 2014-te pa će uslijediti nešto noviteta jer ih se prikupilo poprilično i tek kada riješim te meni bitne zaostatke krećem sa svojim novim postovima jer u ovoj pauzi zaista se nakupilo puno zanimljivih ideja.

Do sljedećeg tipkanja šaljem vam svima srdačan pozdrav!

Tagovi: