10 Favourite Things Lately #1

Još jedan novi post sa novom podkategorijom i jako me veseli da se moja lifestyle rubrika proširuje te da vi istu podržavati 😉 … ukoliko su vam promakle neke novosti na blogu, predlažem vam da zavirite po kategorijama što je sve novo.

Ukratko, sitnice su bitne, barem meni one čine razliku i zato je ovaj post dobio svoje mjesto na blogu. Kroz ovaj post, odabrati ću svakih toliko 10 meni bitnih sitnica koje su me razveselile u posljednje vrijeme a i vas pozivam da se pridružite u komentarima ;).
***
1) Vaši komentari u posljednjem postu “Što kada sam bolesna…” i hvala vam svima na lijepim željama.
2) Kako znate iz posta, malo sam bolesna pa sa čitav vikend uspjela provesti u krevetu izležavajući se i baš mi je godio takav predah od svih obaveza.
3) Činjenicu da sam ležala doma bolesna iskoristila sam i da provedem kvalitetno vrijeme sa obitelji u kojem sam zaista uživala.
4) Nekoliko odličnih novih proizvoda kojima sam se počastila s napomenom da sam ih dugo željela te nekoliko proizvoda koji su me zaista iznenadili svojom kvalitetom.
5) Divna kuharica sa 250 recepata a isti su bazirani na povrću.
6) Kombinacija mlijeka od badema i kakaa … mljac ;).
7) Paket sa ASOS-a o kojemu nešto više uskoro u “nekozmetičkom new in” postu.
8) Novo sušilo za kosu sa kojim napokon prepoznajem definiciju kako izgleda kada iz istoga puše hladan zrak :).
9) Nekoliko novih blogova koje sam otkrila tokom vikenda (zaista je ovo izležavanje bilo produktivno).
10) Predivna pjesma – All Of Me (Tiësto Remix).
To bi bilo to, nadam se da vam se tema posta svidjela te da ćete sa mnom podijeliti što je vas razveselilo u posljednje vrijeme 😉 ?!
Ivana
lp

Tagovi: