La Roche Posay – HYDREANE

Kategorije: Razno

DNEVNA RUTINA
1. Korak:  La Roche-Posay termalna voda prirodan je antioksidans koji umiruje osjetljivu kožu nadraženu uslijed djelovanja vanjskih čimbenika te pomaže u sprječavanju starenja kože. Jedinstvena kombinacija minerala i elemenata (selen) umiruju kožu te ju istovremeno čine mekšom. 
2.Korak: Hydreane BB krema prva je BB krema koja sadrži termalnu vodu La Roche-Posay te je prilagođena osjetljivoj koži. U samo jednom koraku hidratizira, umiruje i štiti kožu te pruža  trenutačno ujednačen, uravnotežen,  svjež i blistav ten. 
NOĆNA RUTINA
1.Korak: Fiziološka micelarna otopina za osjetljivu kožu nježno uklanja šminku s lica, očiju i usana te poštuje fiziološku ravnotežu kože. Sve dok je čišćenje i njega lica s odgovarajućim proizvodima na prvom mjestu koža će biti zdrava i lijepa.
2.Korak: Hydreane  je hidratantna njega koja vlaži kožu lica te joj vraća osjećaj ugode i mekoće. Dostupna u dvije teksture (za normalnu i mješovitu te suhu kožu) Hydreane Legere ili Riche odličan je izbor noćne hidratantne njege.
PRVA BB KREMA SA TERMALNOM IZVORSKOM VODOM LA ROCHE POSAY
HYDREANE BB KREMA: U samo jednom koraku hidratizira kožu, ujednačuje ten te umiruje i štiti kožu od UV zraka. BB mineralni pigmenti upijaju se u kožu za trenutačno uravnotežen i svjež ten. Njezina glatka i nemasna tekstura čini kožu mekšom i gipkom. Omogućuje 12-satnu hidrataciju zahvaljujući  djelovanju termalne vode i hidrolipida koji omogućuju vodi da prodire u epidermis i na taj način hidratizira i umiruje kožu čitav dan. Hydreane BB krema dostupna je u dvije nijanse.
HYDREANE:  SVAKODNEVNA HIDRATANTNA NJEGA ZA OSJETLJIVU KOŽU
Proizvodi iz linije Hydreane bogati su selenom te svakodnevno vlaže i smanjuju osjetljivost kože. Hidrolipidi  u kombinaciji s termalnom vodom La Roche-Posay prodiru u kožu te joj daju potrebnu vlagu i  postupno smanjuju njenu osjetljivost. HYDREANE njega dostupna je u dvije teksture koje osiguravaju ugodnu upotrebu i osjećaj svježine na koži: bogata tekstura namijenjena suhoj i vrlo suhoj koži te lagana namijenjena normalnoj i mješovitoj koži.
HYDREANE BB neobavezujuća preporučena cijena: 99,50 HRK
HYDREANE  neobavezujuća preporučena cijena: 97,40 HRK
TERMALNA VODA LA ROCHE-POSAY 150 ML neobavezujuća preporučena cijena: 60,00 HRK
FIZIOLOŠKA MICELARNA OTOPINA neobavezujuća preporučena cijena: 105,00 HRK
*pr objava
Tagovi: