Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity 3D serum

Kako bi doskočili degenerativnim procesima, Eucerin® tim stručnjaka osmislio je inovativnu kombinaciju učinkovitih sastojaka u Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity njezi koja ciljano pomaže zreloj i zahtjevnoj koži. Eucerin® novitet – Hyaluron-Filler + Elasticity 3D serum inspiriran je dermatološkim tretmanima i učinkovito djeluje na 3 dimenzije starenja kože: hiperpigmentacija, bore i gubitak elastičnosti.

U dvadesetima dermalno tkivo sadrži zalihe kolagena i elastina koji održavaju kožu čvrstom i glatkom. S godinama se snižava razina kolagena i elastina a to narušava strukturu dermalnog tkiva. Ulaskom u tridesete primijetila sam kako mi je koža manje čvrsta, bore su izraženije a hiperpigmentacijske mrlje vidljivije. S godinama, koži je potrebna posebno formulirana rutina njege kako bi se očuvala elastičnost i smanjila hiperpigmentacija. Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity linija njege formulirana je upravo ciljano da ispunjava bore i vidljivo poboljšava elastičnost kože za čvršći, blistaviji i svježiji izgled.

Hyaluron-Filler + Elasticity 3D serum dolazi u elegantnom pakiranju s dozatorom u obliku pumpice. Pakiranje sadrži 30ml proizvoda a preporučena maloprodajna cijena iznosi 233.00kn.

Sastav je dostupan klikom na ovaj link ali izdvojila bi patentirani Eucerin sastojak Thiamidol koji djeluje na pojavu hiperpigmentacije smanjujući proizvodnju melanina te uslijed redovite primjene sprječava njihovo ponovno pojavljivanje. Važno je spomenuti i inovativnu kombinaciju visoko i niskomolekularne hijaluronske kiseline koja vidljivo ispunjava duboke bore a u kombinaciji s aktinom koji ubrzava obnovu kolagena u stanicama kože, poboljšava elastičnost kože.

Jedan pritisak pumpice dovoljan je za cijelo lice i područje vrata. Tekstura je lagana i koža ju brzo upija no neka vas ne zavara ta lakoća jer usprkos ugodnoj teksturi serum je izuzetno bogat i hranjiv. U varijanti dnevne njege serum se može koristiti kao dnevna krema a u varijanti večernje njege ja sam ga ostavila u ulozi seruma. Miris je decentan i ugodan te moram priznati već prepoznatljiv u Eucerinovim proizvodima, stoga meni cijeli ritual njege čini još ugodnijim.

Moram priznati da me se ovaj serum najviše dojmio kao dio večernje njege jer se savršeno nadopunjava u moj večernji beauty ritual, kada ga koristim u kombinaciji s nešto agresivnijim kiselinama. Odmah po nanošenju čini kožu mekšom, glađom i nježnijom na dodir a kroz nekoliko trenutaka osjetite onaj ugodan i zdrav osjećaj vlastite kože. U mom slučaju hiperpigmentacijske mrlje nisu preizražene ali uvijek su prisutne na području čela, korištenjem ovog seruma vjerujem kako će s vremenom postati sve manje vidljive. Hidratacija je također izražena kod ovog seruma jer onaj osjećaj zategnutosti u potpunosti je nestao i to već nakon svega par primjena seruma. Što se bora tiče, ja sam netko tko podržava prirodan proces starenja no to ne znači da starenje ne trebamo usporiti uz pomoć adekvatnih proizvoda poput ovog seruma koji pruža tu punoću izraženijim linijama na licu. Naravno, ne možemo očekivati čuda preko noći ali iz iskustva mogu reći da adekvatna njega dugoročno čini razliku.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity linija njege posebno je formulirana za kožu čije su primarne brige smanjena elastičnost i duboke bore. Iako je naša koža individualna koliko i mi sami te stari različito ovisno o našoj genetici i životnom stilu, svi preparati u liniji djeluju zajedno te ispunjavaju bore i poboljšavaju elastičnost kože. Koža je čvršća i izgleda blistavo i svježe.

Moja glavna briga jesu bore i elastičnost, tako da je ova linija na čelu sa serumom idealna kako bi usporila gubitak volumena i elastičnosti kontura lica te ispunila dublje bore. Mislim da nikada nije prerano za njegu protiv starenja tako da bi ja preporučila ovaj proizvod kao i kompletnu liniju prema potrebi. U dvadesetima možete krenuti s prevencijom , za tridesete i četrdesete će činiti vidljivu razliku a u pedesetima će to biti idealna njega.