Lancome Hypnose Star Maskara

Kategorije: Lancome, Makeup, Maskara

Moj prvi dojam na ovu maskaru je bio “WOW” i sada nakon mjesec i pol dana je još uvijek “WOW”!!!!…mislim, pogledajte samo ovu četkicu;
Kako sam već spomenula veliki sam fan gumenih četkica i ovo je jedna od rijetkih da nema gumene čekinje već sintetičke a da me oduševila 😀 .
U Hrvatskoj je na police stigla prije kojih 20-ak dana no ja sam ju već koristila krajem srpnja jer sam ju naručila sa feeunique.com(klik za link),  isto tako ću Vam odmah spomenuti da je cijena ove maskare na feelunique.com 37$ što otprilike iznosi 222kn dok je u parfumerijama u Hrvatskoj po cijeni od 270kn…dakle, kao što vidite ušteda nije mala pa pripazite pri kupovini ;).
Dolazi u jednoj nijansi pod nazivom “Noir Midnight” a radi se naravno o crnoj nijansi…..
…u ovoj predivnoj ambalaži…nije li divna? Mene su ove šljokice na ambalaži odmah oborile s nogu 😀 ! 
Isto tako me očarao i sadržaj unutar ove predivne ambalaže…divna tekstura crne boje koja niti je pregusta a niti prerijetka, baš kako treba biti. Treća odlična stvar vezana uz ovu maskaru je ova neobična četkica…
…naime, četkica je u neku ruku u obliku piramide no nije jednaka sa svake strane…sa jedne strane je plosnata (tj čekinje su kratke) a sa druge je lagano zakrivljena (jer su s te strane i čekinje dulje) pa je u principu s ovom maskarom najvažniji pokret ruke 😉 . 
Famozni pokret ruke je sljedeći, krećem sa plosnatom stranom kojom nanosim najviše maskare te kako su čekinje kraće dopirem do samog korjena trepavice i povlačim maskaru prema vrhu trepavica na način da ju rotiram prema zakrivljenoj strane tj prema dužim čekinjama i pomoću njih dobivam na duljini i gustoći trepavice koje su ujedno ostaju i savršeno uvijene. 
Vratit ću se malo na teksturu maskare koja je napravljena od dvije vrste voska i zbog toga je toliko ugodna, lagana i daje fantastičan efekat. Mala opaska koja me je smetala u prva dva tjedna jest da se usprkos toj divnoj teksturi maskara trusila, no kako sam ju i dalje nastavila koristiti nije se više trusila, u čemu je točno trik ne znam ali znam da sam prezadovljna.

Ne iritira oči i ne skida se teško, tj ne morate se boriti sa onim ostatcima u obliku tamnih mrlja nakon skidanja šminke i vrlo je nježna prema trepavicama te ih ne lijepi već baš suprotno tomu, razdvaja ih i rasčešljava čineći ih bogatima i urednima.

Zaštitno lice ove maskare je Betty Boop i Darie Werbowy…dakle, glamur pršti na sve strane 😉 . Ukoliko se odlučite za ovu maskaru dobit ćete isti taj glamur uz eleganciju i zavodljivost Vaših trepavica i nećete požaliti.
Preporučam sa čistom 5-com!
lp