FOREO | Foreo LUNA™ mini & Foreo proizvodi za čišćenje lica

mini Luna Foreo

“Foreo LUNA™ mini je kompaktan uređaj za njegu kože koji dubinski i nježno čisti lice uz pomoć inovativne T-Sonic™ tehnologije. Ergonomski uređaj s 3-zonskom četkicom za lice prilagođen je svim tipovima kože, te dolazi u pet različitih privlačnih boja.

Preporučena maloprodajna cijena uređaja iznosi 909kn a isti je dostupan na Foreo web stranici te Douglas parfumerijama.”

Foreo Luna mini

LUNA™ mini uređaj načinjen je od ultra higijenskog silikona koji je neporozan i brzo se suši te sprječava nakupljanje bakterija. Veličina uređaja odgovara veličini prosječne šake te je zbog toga vrlo prilagodljiv ruci pri upotrebi. Uređaj je vodootporan, pruža mogućnost odabira između dvije brzine i nema potrebe za zamjenom glave četkice. Silikonske dodirne točke LUNA™ mini uređaja podijeljene su u 3 zone, po jedna za svaki tip kože i dio lica. Na prednjoj strani nalaze se tanje silikonske dodirne točke za nježno čišćenje normalne ili suhe kože, i deblje dodirne točke za precizno čišćenje pojedinih dijelova lica koje teže dosegnemo, dok se na stražnjoj strani nalaze samo deblje dodirne točke prikladne za čišćenje masnije kože. Uz uređaj dolazi i punjač a bitno je za naglasiti kako je jedno punjenje dovoljno za 5 mjeseci korištenja.

LUNA™ mini uređaj koristi se ujutro i navečer za čišćenje lica. Upotreba je izuzetno jednostavna, na mokro lice nanesete proizvod koji inače koristite za čišćenje lica (ili jedan od Foreo čistača koji su također od nedavno dostupni) te potom navlažite uređaj i čistite lice 1 minutu laganim kružnim pokretima. Kroz 1 minutu čišćenja uređaj će vas pulsirajući obavijestiti da je vrijeme da pređete na čišćenje s jednog dijela lica na drugi dio.  Nakon završetka čišćenja odnosno nakon 1 minute, isperite lice i uređaj te potom nastavite sa ostatkom vaše njege lice.

Koristeći LUNA™ mini uređaj proteklih mjeseci moram priznati da sam zanemarila ostale uređaje za čišćenje lica koje posjedujem. Naime, razlika između drugih uređaja i LUNA™ mini uređaja je u tome što je LUNA™ mini uređaj znatno nježniji prema licu i to do te mjere da ga ja neprekidno koristim dva puta dnevno što nisam činila sa ostalim uređajima za čišćenje lica. Po upotrebi LUNA™ mini uređaja koža je dubinski očišćena, mekša na dodir i na izgled zdravija. Najveću sam razliku primijetila na porama koje naravno nakon upotrebe djeluju uže jer su bolje očišćene uređajem nego što bi bile klasičnim umivanjem. Isto tako, moram priznati da proizvode koje koristim nakon upotrebe ovog uređaja koža puno bolje upija te je samim time i samo djelovanje proizvoda brže i bolje a moram nadodati i kako mi se koža na inače masnijoj t-zoni puno manje masti, gotovo neprimjetno.

Foreo Luna mini Foreo Luna mini Foreo Foreo Luna mini .

Uz LUNA™ mini uređaj testirala sam i Foreo proizvode za čišćenje lica jer Foreo je svoju kolekciju proizvoda nadopunio sa dva čistača od kojih je jedan za jutranju njegu lica a drugi za večernju njegu lica.

Foreo clenasers

“Stvoreni kako bi savršeno nadopunili LUNA™ uređaje, proizvodi za čišćenje lica za dan i noć prilagođavaju se tako da odgovaraju specifičnim potrebama kože tijekom dana i noći. Uz iznenađujuće transformirajuće teksture i jedinstvene formule, donose jedinstveno osjetilno iskustvo za sve tipove kože.

Preporučena maloprodajna cijena iznosi 229kn za čistač namijenjen jutranjoj njezi a 279kn za čistač namijenjen večernjoj njezi kože lica. Oba čistaća sadrže 100ml a dostupni su na Foreo web stranici.”

Dva jedinstvena Foreo proizvoda za čišćenje lica dizajnirana su kako bi upotpunili ritual korištenja LUNA™ uređaja. Proizvodi za čišćenje lica za dan i noć odgovaraju svim tipovima kože a svojom transformirajućom teksturom, pružaju jedinstveno iskustvo čišćenja kože koje će jednostavnu rutinu čišćenja lica pretvoriti u ugodan beauty ritual.

PROIZVOD ZA ČIŠĆENJE LICA ZA DAN

Sa zapanjujuće ugodnom teksturom koja se iz kremastog jogurta pretvara u bogatu pjenu, ovaj proizvod za čišćenje lica donosi jedinstveno iskustvo za uživanje svako jutro. Pun voćnih aktivnih sastojaka, trenutno osvježava i pročišćuje kožu. Također, oslobađa nutrijente iz probiotika jogurta kako bi hidratizirao kožu i zaštitio je od štetnih vanjskih utjecaja. Koža je meka, zdrava i blista. Sastav je dostupan klikom na ovaj link.

PROIZVOD ZA ČIŠĆENJE LICA ZA NOĆ

Iz svilenkaste gel teksture, pretvara se u baršunasto mlijeko, koje ako se koristi navečer, pruža jedinstveno osjetilno iskustvo i pretvara čišćenje lica u pravi beauty ritual. Sa snagom praha meteorita i ekstraktom Moringe nježno, ali vrlo učinkovito čisti lice, uklanja nečistoće, masnoće i ostatke make up-a. Sadrži i ulje slatkog badema kako bi koža bila meka i blistava. Sastav je dostupan klikom na ovaj link.

Oba čistača podjednako su učinkovita, jutarnji čistač kožu razbuđuje i štiti i pruža licu blistavi izgled za početak dana dok večernji čistač kožu prvenstveno detoksicira od napornog dana a da ju pritom hrani i ostavlja mekom te ju priprema za ostatak beauty rutine.

Foreo Luna mini and Foreo clenasers

Moram priznati da me Foreo LUNA™ mini uređaj jako impresionirao i zainteresirao za ostatak jednako zanimljivih uređaja iz njihova asortimana. Efekt je vidljiv gotovo odmah a koža je izuzetno zahvalna na onom što joj ovaj uređaj pruža jer ja se jednostavno moram pohvaliti da nemam nikakvih problema u posljednje vrijeme sa svojom kožom lica i to upravo u periodu kako koristim ovaj uređaj. Nebrojeno sam puta već baš na svom blogu spominjala kako je čišćenje kože zapravo temelj za zdravu kožu lica a upravo je LUNA™ mini uređaj još jednom samo potvrdio taj moj stav.

Iako je Foreo LUNA™ mini uređaj zapravo jedna ozbiljnija investicija smatram da je investicija u koju se isplati uložiti s obzirom da je ovo jedini uređaj za koji ja znam da mu ne trebate kupovati svakih par mjeseci glavu četkice a isto tako je i jedan jedini kojemu baterija traje mjesecima. S obzirom na veličinu zgodan je i za putovanja jer ne zauzima puno prostora a s obzirom na izbor boja (od kojih je moj u boji Magenta) to ga čini nekako još osobnijim dodatkom naše svakodnevnice.

Da li ste upoznati sa uređajima za čišćenje kože lica i da li ih možda koristite ili tek planirate kupovinu, svakako me zanimaju vaši dojmovi ukoliko koristite upravo neki sa potpisom Forea?

*pr uzorak