Rimmel Kate Lasting Finish Matte ruž

Kategorije: Makeup, Rimmel, Ruž

Rimmel ruž nikada nisam probala no moja draga prijateljica Jasmina sa bloga Make Up Arena preporučila mi je ovu liniju Rimmel ruževa koju je Rimmel lansirao u suradnji sa poznatom nam Kate Moss.

WOW…ruževi su zaista impresivni i vrijedni pažnje.

Na raspolaganju su nam četiri nijanse od kojih ja imam tri, četvrta je naime za mene bila pretamna (radi se o nekoj bordo crvenoj nijansi) no da mi je i ona nijansom odgovarala svakako bi ju pridodala kolekciji.

Ruževi su raspoloživi u Mullerovim poslovnicima po cijeni od 45,50kn ili ih možete naručiti sa feelunique.

Dolaze u predivnoj crvenoj kompaktnoj ambalaži te se sortiraju po brojevima i prava je šteta da ovakve divote nemaju i svoje nazive :).

 Svi ruževi su mat i to je ono što ih odmah u mojim očima čini interesantnima.

Nijanse su zanimljive i raznolike te ima za svakoga po nešto a kako je moj odabir pao na tri nijanse, one su redom…102, 105 i 109 poredane na fotkama sa swatchevima.

Ruževi su dakle mat i iznimno su pigmentirani. Postojanost je zadovoljavajuća te ste mirni bez popravljanja koja 2 sata. Tekstura je vrlo ugodna, kremasta a opet konkretna te ne skliže preko rubova usana. Sam miris ruža je također neodoljiv ali po nanošenju ishlapi kroz par minuta.

Ovi ruževi imaju i svoju jednu manu, naime, isušuju usnice. Isušuju ih abnormalno i svakako preporučam ili neku hidratantnu bazu za usne ili balzam ispod njih ili jednostavno ako ne možete odoljeti tom strogom mat efektu eventualno svakih toliko nanesite balzam na unutrašnjost usnica kao što to ja radim.

Kakav efekt volite da vaši ruževi ostavljaju na usnicama?

lp