Estee Lauder – Advanced Night Repair – Synchronized Recovery Complex II

Advanced Night Repair – najpoznatiji Estee Lauder proizvod bez kojeg lijepa koža ne bi trebala živjeti, postavlja novi standard u kozmetičkoj industriji. S više od 30 godina oporavka kože noću ponovo stvaraju povijest.
Godine 1982 lansirana je prva linija Advanced Night Repair seruma a inspirirani najnovijim DNK istraživanjima ove godine na tržište lansiraju Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II .

O ovom serumu sam vam pisala prije nekoliko mjeseci ali na recenziju se možete podsjetiti klikom na ovaj link
Ono što predstavlja inovaciju u poboljšanom Advanced Night Repair II serumu su dva nova znanstvena otkrića, no prije no što pređemo na pojašnjenje o čemu se radi, dotaknuti ću se vizualne izmjene pakiranja iz razloga da se ne zbunite u parfumerije pri eventualnom testiranju ili kupovini.

Dakle, na gornjoj fotografiji se nalazi pakiranje prethodnog seruma koje nije pretjerano mijenjano te se zapravo radi o dvije sitnice na koje bi trebali obratiti pažnju pri kupovini …

… prva stvar koja će vam zapeti za oko je izgled čepa, zapravo, izgled “prstena” oko pipeta. Dakle, isti više nema dvije smeđe linije već su iste zamijenjene pjeskarenim efektom i moram priznati da je meni ovako puno bogatije i elegantnije pakiranje …

… nadalje, druga izmjena je dodatak broja II u nazivu proizvoda … dakle, Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II .

Kao što sam i prethodno navela, radi se o sitnicama i zapravo je taj izgled pakiranja sasvim sporedna stvar ali sam željela da znate razliku u slučaju da se spremate u kupovinu ili jednostavno želite testirati proizvod pa da ne isprobate prethodnu varijantu zabunom.

Vratimo se onom važnijem od izgleda  a to je inovacija ovog seruma.
Estee Lauder tim je ponudio sljedeće:
” Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II  je revolucionarni serum s dva nova otkrića. 
*prvo otkriće
Purifikacija
Svake noći, naše stanice kože prolaze kroz prirodni proces purifikacije/samočišćenja koji se zove katabolizacija. Upravo su naši znanstevenici otkrili da je taj process na vrhuncu tijekom noći. Kada stanice kože imaju sposobnost samočišćenja i izbacivanja viška nepotrebnih tvari, tada je proces obnavljanja stanica optimiziran. Nažalost s godinama kako starimo ova prirodna sposobnost kože za samočišćenjem se smanjuje.  
Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex ll sadrži revolucionarnu ChronoluxCB™  Tehnologiju—ekskluzivnu repair tehnologiju koja stapa moć sinkronizacije i moć purifikacije u jednoj formuli i na taj način maksimizira prirodni proces obnavljanja stanica kože noću.
*drugo otkriće
Nedostatak sna dovodi do pojave prijevremenih znakova starenja 
Naši znanstevnici u suradnji s vodećim sveučilištem proveli su prvu kliničku studiju o utjecaju spavanja na kožu. Ova studija je pokazala da kroničan nedostatak sna može ubrzati pojavu prijevremenih znakova starenja kože kao što su:
– Ubrzana pojava finih linija
– Sklonost gubitku vlage i dehidraciji kože
– Neujednačen ton kože “

U parfumeriji Douglas, na čije je police ovaj poboljšani serum već stigao, testirali smo moć njegove hidratacije.
Na jednu smo ruku nanijeli jednu kapljicu ANR II serum te ga umasirali …

… i potom tu istu ruku poprskali običnom vodom …

… na drugu ruku nismo ništa nanosili već smo ju samo poprskali sa tom istom vodom …

… rezultat je bio odmah vidljiv, naime, ruka koja je bila tretirana ANR II serumom zadržala je vlagu dok je ruka koja je bila tretirana samo vodom stvorila kapljice koje su se ili razlile ili odmah upile.

Kako sam ovaj serum već koristila i potrošila dva pakiranja od 50ml, od kojih je svako pakiranje trajalo 6mj a koristila sam ga svaku večer, zaista se veselim testiranju jer rezultati su i do sada bili i više nego vidljivi. Naime,  pet kapljica dnevno je mojoj koži bilo dovoljno da vidim kako mi se koža obnavlja, kako je puno otpornija na vanjske utjecaje te su se neke linije drastično smanjile a da ne govorim da je krajnji rezultat zapravo zdrava koža.
Kako sam već imala priliku isprobati teksturu moram priznati da se ona nije promijenila što je po meni odlično, zapravo ni najmanje ne volim ako se radilo na formuli da se korigirala i tekstura koja mi je odgovarala. Dakle, po tom pitanju možete biti bezbrižni ukoliko ste prije već koristili ovaj serum.
Serumu je rok trajanja 24mj po otvaranju što je i više nego odlično za razliku od mnogih drugih seruma kojima je rok trajanja po otvaranju od 3 do 6 mjeseci.
Cijena od 873kn za 50ml ili 663kn za 30ml je po meni pristupačna s obzirom da mi serum potraje pola godine a njega koju pruža je besprijekorna.
Preporučila bih ovaj serum svim ženama od 25 godina nadalje i to ne nužno samo uvečer već prema vašim potrebama. Isto tako, slažem se sa deklaracijom da je namijenjen svakom tipu kože.
Zgodno mi je za napomenuti da sam otkrila par tips&tricks za ovaj serum :
* nanesite veliku kap ANR II seruma na vanjsku stranu dlana, utapkajte spužvicom i nanesite na jagodične kosti za trenutnu blistavost
* pomiješajte 1-2 kapi ANR II seruma sa tekućim puderom i četkicom nanesite na cijelo lice te potom nanesite ostatak make up-a
* tokom dana kada ste umorne i želite zapravo dati svježinu i blistavost vašem licu a ne skida vam se make up sa lica, nanesite 1-2 kapi ANR II seruma na vanjsku stranu dlana i velikom četkicom za puder u prahu kružnim pokretima nanesite na obraze, čelo i bradu … ovaj trik sam i sama jučer isprobala i oduševila se efektom
Primijetila sam da kroz tekst nigdje nisam spomenula činjenicu da je formula u 30 godina mijenjana tek po treći put što meni osobno ulijeva puno povjerenja.
Da li ste isprobali prethodnu formulu i planirate li baciti oko i na nasljednika? 😉
lp