New In #9

Idemo ispočetka 😀 … još jedan “New In” post ovoga mjeseca, vjerujte potpuno neplanirani ;D doduše nadam se da će biti zadnji za ovaj mjesec. ;D
ArtDeco je ususret ljetu izbacio limitiranu kolekciju pod nazivom “Color&Art” i zaista nudi pregršt boja sa kojima zaista možete biti beskrajno kreativni … prava umjetnost zaista. Uglavnom, odmah sam pala na još jedan narančasti ruž kojeg sam popratila olovkom za usne u gotovo identičnoj nijansi te na tri nijanse sjenila od kojih je 408ca pravi dijamant :D.
Golden Rose ćete vidjeti još jednom u nastavku ovog posta ali za sada prilažem krasan lak u koraljnoj nijansi koja vuče na narančasto, crni eyeliner, zelenu maskaru (ne, nije tirkizna i nema sedefasti decentni trag već je prava konkretna prelijepa zelena nijansa) te prelijepu crnu olovku za oči koja kako je prekrasna i izvana jednako prati i unutrašnjost pakiranja.
Classics još otkrivam i to sve samo dobre stvari pronalazim, eyeliner (također u crnoj nijansi) me oduševio a i ovaj predivni koraljni ruž koji vuče na ružičasto.
NYX sam nedavno naručila na jednoj rasprodaji od 40% i odmah sam se odlučila da isprobam matirajući fiksator, olovke za obrve u dvije nijanse jer je teško odrediti pravu 😉 te dvije palete sjenila od kojih je jedna manja te sadrži neutralne nude nijanse a druga sadrži 24 sjenila i spektar nijansi je zaista šaroliki.
Apivita trenutno u našim ljekarnama nudi svoje proizvode po sniženim cijenama a konkretno gelovi za umivanje i moja najdraža pjena za umivanje su sniženi 20% tako da sam morala kupiti nju i za probu gel za masnu kožu. Moram napomenuti kako su sa zalihama baš ograničeni :/ pa me nekako strah da ne povlače Apivitu sa našeg tržišta :/ … neki info možda??? Uglavnom, definitivno najbolja umivalica – pjena za umivanje, beskrajno temeljita.
Pita mene moja draga Jasmina nekidan da li joj mogu poslati neka dva paketića za dobitnice njenog giveaway-a i ja odgovaram “pa naravno draga” … dođu do mene ta dva paketića ali i paketić za mene 😀 … OPET … hvala ti draga ;).
I love … body butter u varijanti “vanilla&ice cream” … nisam još otvorila da pomirišem jer ih imam previše otvorenih ali jedva čekam … nekako mi se čini da bi ova varijanta bila idealna za zimske dane 😀 …. mmmmm vanilija :D.
Golden Rose proizvode obožavam, to već i ptice na grani znaju ali eto olovke za usne još nisam isprobala i baš sam zadovoljna OPET sa onim što GR nudi :D. Terracotta rumenila obožavam i polako skupljam da ih imam sve jer sve su to lijepe nijanse a rumenilo predivno, baš kao i ovo navedeno. Lakove također obožavam i sve mi se čini da nisam daleko ni da njih sve skupim :D.
Eco Product kozji sapuni u tri različite varijante … idealni za prbleme kože u obliku suhoće ili osipa … jedva čekam da ih isprobam, naročito med varijantu.
MAC Set Powder Pro sam željela duuuuuuugoooooo vremena i kada sam ga ugledala ostala sam bez riječi … OMG, dobro je da sam sjedila kad sam ga izvadila iz vrećice 😀 … imam varijantu iz redovne prodaje i zapravo je ta jedanka ovoj samo ova sadrži 30g proizvoda dok ona iz redovnog asortimana samo 9g – za ovisnika o matiranju je to jako malo ;), uglavnom, sad sam mirna 2 godine jer nema boljeg transparentnog pudera za matiranje od ovog – NEMA!!!!!

Ovo je jedan mali jučerašnji ulov, tek toliko usput …. ;).

Hawaiian Tropic after sun body butter “Exotic Coconut” sam kupila čim sam ga ugledala, imam varijantu sa limetom (Lime Coolada) i predivno miriše te osim toga još bolje njeguje kožu pa ga koristim i u danima kada nisam bila izložena suncu … ne mogu odoljeti tako predivnoj teksturi a moram priznati da i ovaj miriši božanstveno :D. Idealna bi kombinacija bila Lime Coolada ujutro a Exotic Coconut navečer :D.

Nivea regenerator za tijelo odnosno mlijeko za tijelo … naime, kupila sam zadnji puta pakiranje u dm-u i pisalo je “regenerator” a danas kupim isti proizvod u Mulleru pod deklaracijom “mlijeko” … dakle, isti proizvod a najbitnija stavka je ta da sam 250ml u dm-u platila 31,90kn a danas 400ml također 31,90kn po redovnoj cijeni ;). Uglavnom, na prvu mi nije baš bio spektakularan ali mislim da zaslužuje još jednu priliku ;).
L’Oreal Elvital Volume Collagen 2u1 šampon/regenerator i još jedna razlika u nazivu … nikada mi neće biti jasno zašto L’Oreal mijenja svoje nazive za različita tržišta :/ … Elseve, Elvive, Elvital … pogubih se  nepotrebno. Uglavnom, novitet za mene jer ja nisam imala pojma da moja omiljena linija ima i ovu varijantu … jedva čekam da isprobam 😉 jer sam sa šamponom i regeneratorom prezadovoljna.
Ma Provence sapun od zelene gline, inače za masnu kožu ali u mom slučaju za pranje kistova – nema boljeg ;).
Golden Rose ponovo :D.
U donjem lijevom uglu imamo par proizvoda koje sam danas usputno kupila jer nisam mogla odoljeti novoj liniji lakova “Holiday” kojima je baza finiš pijeska pa sam se odlučila na najblještavije varijante, rekoh sebi “pa ljeto je, valja to maksimalno iskoristiti” ali uglavnom da znate ima i mat varijanti. Nadalje sam kupila još jednu “blackest black” olovku za oči jer je zaista iznimno pigmentirana i doslovno vrišti i na kapcima i na unutarnjoj liniji oka… još sam ubacila u košaricu i vodootporni eyeliner u prelijepoj tamno zelenoj nijansi (07) te jednu olovku za oči u nekoj perlastoj varijanti, poput pjenušca ;D.
S desne donje strane imamo tri proizvoda koja su mi ustupljena na testiranje od Erkul Cosmetics ili hrvatskog Golden Rose tima 😀 … uglavnom, radujem se testiranju podloga jer samo njih još nisam isprobala. Golden Rose Mousse Foundation u nijansi 06 je svakako nešto vrlo zanimljive teksture te bi trebalo odgovarati mojoj mješovitoj do masnoj koži a tu je i Classics True Matte Pressed Powder kojemu je glavna funkcija matiranje te jedan korektor u nijansi 02 s Golden Rose potpisom.

Bilo bi to sve, vjerujem za ovaj mjesec ;D …. ima nešto vama zanimljivo?

lp