Beauty & Lifestyle | Jesenski ‘must have’ popis

Objavila Ivana / 28. listopada 2016.

Jesen je moje najdraže godišnje doba i zbog toga uživam u svakoj sekundi tih čarobnih mjeseci ali uživam i u sitnicama koje jesen čine ugodnijom i ljepšom, upravo u današnjem postu donosim svoj jesenski ‘must have’ popis.

Pročitaj članak

Njega kože | Mješovita do masna problematična koža 30+

Objavila Ivana / 21. listopada 2016.

Iako sam prije par tjedana već pisala na temu mješovite do masne problematične kože u ovom postu, tada sam istaknula kako sam krenula sa potpuno novom rutinom zbog koje sam se odlučila ponoviti post na tu temu. Naime, u šest tjedana moja se koža potpuno smirila po pitanju problematičnosti te zbog toga prelazim na drugi korak režima njega, kako ne bi odugovlačila sa ovim postom odlučila sam se napisati vam koju riječ o proizvodima koji su mi jako puno pomogli te o nekim proizvodima sa kojima ulazim u ovo hladnije doba godine.

Pročitaj članak

Beauty New In | CATRICE Noviteti Jesen/Zima 2016

Objavila Ivana / 18. listopada 2016.

Savršen par: Ljepota & Moda. Inovativna kozmetika i najnoviji trendovi ravno s modnih pista. CATRICE zna kako prikazati međunarodne modne izglede ove sezone u jedinstvenim kozmetičkim proizvodima najviše kvalitete. Inspirirana jesen/zima kolekcijama, CATRICE ulazi u drugu polovicu 2016. godine s novim “must-have” proizvodima.

Pročitaj članak