Philips VisaCare Mikrodermoabrazija

VisaCare tvrtke Philips sa sustavom za mikrodermoabraziju stimulira proces obnove površinskog sloja kože kako bi koža bila glađa i vidljivo sjajnija te pružala osjećaj čvrstoće.

2 Philips VisaCare

Proteklih mjeseci koristila sam uređaj VisaCare tvrtke Philips koji je upravo lansiran na naše tržište. Preporučena cijena uređaja iznosi 1999kn a gdje je sve uređaj dostupan možete provjerite prema vama najbližoj lokaciji klikom na ovaj link.

4 Philips Visa Care

U paketu uz sam uređaj dolazi postolje za uređaj odnosno punjač, dva nastavka od kojih je jedan namijenjen osjetljivom tipu kože a drugi normalnom tipu kože, četkica za čišćenje nastavka i adekvatna torbica koja služi za odlaganje i zaštitu uređaja.

Prije prvog korištenja preporučeno je uređaj napuniti a baterija će potom (i tako u nastavku korištenja nakon svakog punjenja) trajati otprilike tri tjedna ukoliko uređaj koristite dva puta tjedno, što je zapravo preporučeno od strane proizvođača.

Uz kupovinu u pakiranju dolaze dva nastavka od kojih je jedan namijenjen osjetljivom tipu kože i drugi koji je namijenjen normalnom tipu kože. Nastavke je preporučeno mijenjati svakih 6 mjeseci a preporučena cijena jednog nastavka iznosi 259kn.

8 Philips VisaCare 7 Philips Visa Care 6 Philips VisaCare Philips Visa care

S obzirom na to da se dosada nisam susrela sa uređajem za mikrodermoabraziju u nazovimo kućnoj varijanti ja sam krenula sa korištenjem nastavka za osjetljivu kožu lica. Iako sam u salonima već odrađivala mikrodermoabraziju i uvijek bi bila jako zadovoljna učinkom jer bi se efekt odmah vidio na licu nisam bila sigurna da li ja sama kod kuće mogu dobiti jednaki efekt, no moja sumnja bila je neopravdana jer Philips zaista nikada nije podbacio sa kvalitetom svojih uređaja pa tako nije ni ovoga puta. Naime, Philips je meni poznat kao proizvođač koji nam želi pomoći tako da uštedimo i vrijeme i novac na način da zaobiđemo različite salone sa različitim uslugama te da si iste te tretmane priuštimo u udobnosti svoga doma.

5 Philips Visa care

Uređaj je izuzetno jednostavan za upotrebu a iziskuje samo 5 minuta vašeg vremena a dodatni plus je što je isto tako nakon upotrebe jednako jednostavan za održavanje. U nastavku klikom na kratki video možete se i sami upoznati sa Philips VisaCare Mikrodermoabrazijom, klik za video.

3 Philips Visacare

VisaCare je uređaj elegantnog dizajna koji je popraćen potrebnim ali i oku privlačnim postoljem. Uređaj je u ruci izuzetno lagan a svojim oblikom čini upotrebu dodatno jednostavnijom jer imate kontrolu i preglednost kroz čitavih 5 minuta koliko je preporučeno da bi tretman trebao trajati. Sve što se zapravo od vas očekuje jest da laganim pokretima sa uređajem prelazite preko lica te da pripazite da ne preskočite koji dio i to je sve, kompletan posao je zapravo na uređaju.

Na čistom i suhom licu nastavak za piling nježno uklanja dio rožnatog sloja (gornji sloj kože) i podebljava epidermu (drugi sloj kože), otkrivajući glađu i sjajniju kožu. Nježno uklanja grubu kožu i mrtve stanice na učinkovitiji i bolje kontroliran način nego što je to moguće ručno. Koža se potiče na obnovu stanica. Sistem Dual Action masira kožu potičući cirkulaciju krvi uz istovremeno uklanjanje mrtvih stanica kože i omogućavanje prirodnog obnavljanja stanica. Kroz sustav Air Lift odnosno vakuumsku masažu intenzivno potiče mikrocirkulaciju. Koža se nježno podiže i razvlači, čime se masiraju njezini dublji slojevi. Povećava se protok krvi čime se kisik i nutrijenti dovode do površine a postiže se revitalizirani izgled.

Nakon upotrebe odvojite nastavak kojim ste radili te ga isperete pod mlazom vode a možete si pomoći i četkicom koja dolazi u paketu. Po ispiranju nastavkalagano ga prosušite ručnikom i vratite ga na njegovo mjesto na uređaju te sve zajedno spremite u za to predviđenu torbicu koja adekvatno štiti uređaj.

0 Philips VisaCare

VisaCare je dizajniran za pružanje najučinkovitijeg razvlačenja kojim se potiče proizvodnja kolagena i elastina. Osjećaj čvrstoće postiže se u roku od 4-6 tjedana ali prvi rezultati su vidljivi već nakon prvih tjedan dana. VisaCare tvrtke Philips razvijen je u suradnji sa znanstvenicima i dermatolozima te je kao takav siguran za kućnu upotrebu.

Moram priznati da sam ugodno iznenađena ovim uređajem za koji smatram da je dugoročno isplativa investicija s obzirom da mi je pružio željene rezultate a isti su bili jednaki onima koje bi dobila i u salonima. Površina moje kože naprosto blista jer je glađa na dodir a sjajnija izgledom. Pore su najveći problem moje kože s obzirom da se radi o mješovitom tipu kože i ovakav uređaj meni odnosno mojoj koži zaista puno znači a po tom pitanju na području nosa i obraza rezultati i jesu najviše vidljivi. Svaki proizvod koji nanosim nakon upotrebe VisaCare uređaja znatno bolje apsorbira u kožu te tako dobivam neke željene rezultate puno brže a u tom smislu puno je pomogao i sa mojim hiperpigmentacijskim problem na području čela.

1 Philips VisaCare

Sve u svemu, VisaCare je uređaj kojega smatram dugoročno isplativom investicijom jer kao prvo rezultati su zajamčeni a kao drugo jednaki su onima koje dobijete u salonima na tretmanima mikrodermoabrazije te ujedno štedi vaše vrijeme i novac. Ovo je definitivno uređaj o kojem ćete još čitati na mom blogu jer mom oduševljenju nema kraja.

Više o uređaju možete saznati klikom na ovaj link.

*pr uzorak