Aura Multi Color bronzer

Kategorije: Aura, Bronzer, Makeup

U posljednjem “New In” postu spomenula sam vam i ovaj prekrasan proizvod koji sam dobila na poklon od Jasmine i koji možete pronaći i u njenom dućanu “Arena” koji se nalazi u tržnom centru Omega u Tuzli.
Radi se o Aura proizvodu koji se može koristiti kao bronzer ili kao rumenilo, meni je moram priznati draži kao bronzer.

Dolazi u jednostavnom crnom pakiranju u količini od 9g te ono što ga čini toliko posebnim jest tigrasti print zbog kojeg sam ga ja samo gledala danima :D.

S obzirom da dolazi u dizajniranom tigrastom printu dolazi i u kombinaciji sa tri različite nijanse i zapravo je jako teško nanositi svaku zasebno ili samo dvije u kombinaciji, najjednostavnije a i najljepše ga je koristiti kao mix sve tri nijanse.

Tekstura mu je gotovo pa svilenkasta i zapravo vrlo ugodna za nanošenje odnosno jako se lijepo blenda i dozvoljava nijansiranje ali uz napomenu da zaista ne možete pretjerati.
Ne trusi se niti malo a nanosim ga sa Real Techniques Contour kistom.

Postojan je satima bez pomicanja i jako se lijepo uklapa sa svakim rumenilom.

Finiš je lagano shimerast ali ništa pretjerano i zapravo sve skupa djeluje vrlo decentno.

Kako povezivajući sve tri nijanse dobivate jedan nedorečeni taupe ton mislim da bi ovaj bronzer odgovarao svakom tonu kože.

Kako sam već navela ja ga koristim kao bronzer no mislim da će mi biti pogodan i kao rumenilo za neke nude look-ove jer jako se lijepo prilagodi tonu kože i ostatku make up-a.

Da li ste isprobali već Aura proizvode koji su btw dostupni isključivo u Srbiji i BiH … neke preporuke??
*ps – Givenchy je organizirao jedan natječaj a uvjet je bio odraditi dva look-a sa dvije njihove quad palete … naravno da sam sudjelovala a post možete pročitati klikom na link ItGirl ;).
lp