Givenchy Rouge Interdit Shine

Kategorije: Givenchy, Ruž
Kako sam postala obožavatelj Givenchy kozmetike tako sam otkrila i najbolji ruž ikada…

Zaista sam se zaljubila u Givenchy kozmetku jer sve što sam do sada isprobala bilo je i više no savršeno i vidim da postajem sve vjernija tom brendu. Do sada sam bila vjerna (po pitanju ruža) Chanelu i Dioru ali od trena otkada sam otkrila Givenchy ruž mislim da nikada više neću tražiti drugi.

Ruž koji sam kupila dolazi iz Givenchy linije “Interdit Shine” koja Vam nudi 16 nijansi. Formula ovih ruževa sadrži omega 3 i omega 6 masne kiseline ali i ricinusovo ulje i pčelinji vosak tako da iznimno hidratizira usne i nije vam potreban nikakav balzam u podlozi. Ruž je kremaste teksture, ugodan i POSTOJAN na usnama. Kada kažem “postojan” mislim ZAISTA POSTOJAN do kojih 6-7h bez popravka uz napomenu da normalno jedete i pijete, nešto nevjerovatno. Ruž Vam pruža izniman sjaj na usnicima te se ne ljepi niti suši što je ogromna prednost. Diskretnog je mirisa i dolazi u simpatičnom pakiranju od 3.5grama.

Odlučila sam se za nijansu 10 “SUN SHINE” ali sigurno ću se još počastiti sa jednom jer sitne shimmer čestice koje ruž sadrži idealne su za ljetni period.

Neću puno duljiti već Vas prepuštam fotkama;

 Muller 220kn

Koji je vaš omiljeni ruž za usne?

lp