La Roche Posay – Redermic R + C

Linija proizvoda protiv starenja kože REDERMIC sadrži najnaprednije dermatološke aktivne tvari protiv starenja kože, prilagođene posebnim potrebama osjetljive kože. Redermic R s novom generacijom retinola uz postepeno otpuštanje (L.P.) djeluje na restrukturiranje površine kože i bori se protiv znakova fotostarenja. Redermic Cpredstavlja sve aktivnosti vitamina C u savršenom proizvodu za zaglađivanje bora, obnavljanje čvrstoće i ujednačavanje tona kože.

Starenje kože kompleksna je pojava, koja istovremeno uključuje dva klinički i biološki nezavisna procesa: endogeno ili kronološko starenje i eksogeno odnosnostarenje uzrokovano vanjskim čimbenicima kao što je svjetlost:
PRIRODNO STARENJE: je genetsko programirani mehanizam. Karakterizira ga polagano i bespovratno propadanje tkiva, što vodi do progresivnih bioloških promjena.
FOTOSTARENJE je posljedica izloženosti utjecajima okoliša, uključivo sa zračenjem sunca, preciznije UV-zrakama. Na područjima izloženim suncu oštećenja kože, što ih uzrokuje  fotostarenje, miješaju se s oštećenjima nastalim zbog kronološkog starenja.
Laboratoriji La Roche-Posay razvili su liniju proizvoda REDERMIC, što djeluju protiv vanjskih (fotostarenje) i unutarnjih (kronoloških) čimbenika starenja kože, s naprednim dermatološkim aktivnim tvarima, prilagođenim osjetljivoj koži. 
REDERMIC  R + C, dvostruko djelovanje za cjelovitu korekciju znakova starenja.
REDERMIC [R]: Retinol za osjetljivu kožu s učinkovitim djelovanjem na restrukturiranje površine kože, koja se bori protiv znakova fotostarenja.
REDERMIC [C]: Djelovanje vitamina C u savršenom proizvodu za zaglađivanje bora, obnavljanje čvrstine i ujednačavanje tona kože.
REDERMIC R
Retinol je dermatološki standard u borbi protiv fotostarenja kože i njegovih znakova: vidljivih sitnih borica i dubokih bora, preranih oštećenja od sunca, nepravilne teksture kože. Retinol je najneposredniji aktivni kozmetički oblik vitamina A, što se prirodno nalazi u tijelu. Prilikom nanošenja na kožu retinol podeblja epidermu, koja sa starenjem postaje tanja. U dubljim slojevima kože retinol spriječava razgradnju sastavnih dijelova kože (kolagena, elastina), tako da koči djelovanje kolagenaze. Stimulira sintezu kolagena i elastina, te tako vidljivo smanjuje dubinu bora. Koža je zato na površini homogenija, a u dubini ima bolju potporu i ponovno stječe elastičnost.
La Roche-Posay inovacija: retinol s postepenim otpuštanjem (L.P.)Retinol s postepenim otpuštanjem je nova generacija molekule, čiji se metabolizam odvija pomoću brojnih različitih esteraza u koži. Postepeno oslobađanje retinola poštuje prag tolerancije kože, stoga je proizvod prikladan i za osjetljivu kožu. 
+
LHAza restrukturiranje kože i zaglađivanje bora. LHA ili lipo-hidroksi kiselina vodeća je aktivna tvar iz laboratorija La Roche-Posay što osigurava ciljano ljuštenje površinskog sloja kože.  
S termalnom vodom La Roche-Posay djeluje antioksidacijski i umirujuće. Termalna voda La Roche-Posay, prirodno bogata antioksidativnim selenom, koji pomaže u spriječavanju starenja kože, ima klinički dokazana umirujuća i omekšavajuća svojstva.
REDERMIC C 
Danas se s njegom REDERMIC [C] čisti vitamin C vraća u velikom stilu. Ponovno je postao izvor nadahnuća La Roche-Posay laboratorija, koji su prepoznali njegovu sposobnost u poboljšanju  mikrocirkulacije, djelovanje na ujednačavanje tena i ublažavanje crvenila i njegovu učinkovitost na bore i čvrstinu kože.
Vitamin C je u proizvodu Redermic C u 5-postotnoj dozi i stimulira proizvodnju kolagena te djeluje na reorganizaciju dermo-epidermalnih spojeva. Zapunjuje bore, povećava elastičnost i čvrstinu kože i bori se protiv oksidacijskog stresa. Njegov učinak dodatno usavršava djelovanje manoze, šećera koji potiče kompaktnost kože te intenzivno ujednačava ten. Osim vitamina C, Redermic C je kombinacija korisnih aktivnih tvari za odmah vidljive rezultate: 
Manoza: učinak kompaktnosti kože i ujednačavanja puti odmah nakon nanošenja.Manoza je šećer, što potiče kompaktnost kože. Ponovno potakne regeneraciju epiderme, čime se povećava njena debljina. Ojačava strukture, koje čine zaštitnu barijeru kože, što joj omogućava trajno obnavljanje njenih prirodnih mehanizama hidratacije. Koža postane elastičnija i bolje reflektira svjetlost, nepravilnosti postaju zaglađene a crvenilo oslabi. A zbog svoje sposobnosti da smanji upalne citokine, manoza je snažna umirujuća molekula protiv nadraženosti kože.
Fragmentirana hijaluronska kiselina: izuzetna sposobnost zadržavanja vode za učinak zaglađivanja.Molekula sa sposobnošću zaglađivanja kože – hijaluronska kiselina, koju ne treba posebno predstavljati. Riječ je o nezamjenjivom sastojku, koji je prirodno prisutan u središnjem dijelu kože, gdje predstavlja veliki dio njene temeljne tvari. Ova makro-molekula upija vodu poput  super spužve, koja može upiti do 1000 puta više vode nego što iznosi njena težina. Poput  gela podržava tkiva, osiguravajući im gustoću i elastičnost. Djeluje poput svojevrsne unutarnje »armature«. Osim toga potičefibroblaste, koji zatim počinju proizvoditi kolagen, elastin i druga potporna vlakna.
Madecassoside, Neurosensine i termalna voda La Roche-Posay vode brigu o još većoj učinkovitosti.
Redermic proizvodi se mogu koristiti samostalno, a ako ih koristimo istovremeno, predstavljaju savršenu rutinu s komplementarnim i pojačanim djelovanjem. REDERMIC [R] popravlja kliničke znakove fotostarenja kože: naglašene bore, prerane starosne pjege, grubu kožu s neravnomjernim tonom kože. REDERMIC [C] popravlja znakove prirodnog starenja kože: bore, gubitak čvrstine i ujednačenosti tena.
REDERMIC [R]: preporučeno korištenje svakog jutra kao dopunska njega uz kremu za zaštitu od sunca s faktorom SPF>15 i/ili svaku večer, samostalno ili kao dopunska njega uz odabrani proizvod za njegu. Informativna cijena:240,00 kn
REDERMIC [C]: svako jutro i/ili svaku večer. Informativna cijena:257,00 kn

*pr objava
Vaša razmišljanja, da li planirate štogod isprobati?
lp