Vichy DERCOS NEOGENIC

Kategorije: Vichy
Vichyeva linija Dercos vodeća je dermokozmetička ekspertiza za zdrav izgled i ljepotu kose te pionir na području prevencije ispadanja kose. Ove jeseni Vichy predstavlja revolucionarni novitet: Dercos Neogenic šampon za gustoću kose s patentiranom molekulom Stemoxydine. Novi Dercos Neogenic šampon djeluje na volumen, čvrstoću, gustoću i građu vlasi dok njegova kristalna i lagana tekstura obogaćena polimerima čini kosu gustom, mekom, sjajnom i jednostavnom za oblikovanje.

Gubitak kose i rijetka kosa veliki su problem ne samo kod muškaraca već i kod žena. Čak 62% muškaraca izjavljuje da kosa ima veliki utjecaj na kvalitetu njihova života i moć zavođenja*. 2012. godine Vichy započinje revoluciju u borbi za rast kose predstavljanjem Dercos Neogenic tretmana za ponovni rast kose koji sadrži molekulu Stemoxydine. 2013. godine Vichy donosi novi pogled na komplementarnu njegu u borbi protiv ispadanja i ponovni rast kose. Čak 70% potrošača u ljekarnama uz tretman koristi i šampon protiv ispadanja kose tijekom cijele godine**.
*Consumer test Italiy March 2011
**Etude CUT Aminexil PRO Italie Mai 2011
DERCOS NEOGENIC ŠAMPON ZA GUSTOĆU KOSE prvi je šampon s patentiranom molekulom Stemoxydine i tehnologijom za povećanje gustoće kose. Kristalna formula s ultra laganom teksturom obogaćena je stilizirajućim polimerima iz proizvoda za oblikovanje kose koji oblažu i najtanje vlasi. Lagana i brzo ispirujuća pjena čini kosu mekanom, sjajnom i jednostavnijom za oblikovanje. Proizvod djeluje na 5 parametara za gustoću kose: volumen, jačinu, čvrstoću, građu vlasi i gustoću. Dercos Neogenic šampon za gustoću kose komplementaran je tretman za obnavljanje kose koji pruža trenutan i dugotrajan volumen te je hipoalergen i bez parabena.
UČINKOVITOST
STEMOXYDINE PATENTIRANA MOLEKULA + PRO-DENSIFYING TEHNOLOGIJA Stemoxydine  je prva patentirana molekula s biomimetičkim djelovanjem koja aktivira folikule u latentnoj fazi. Učinkovitost Stemoxydina dvostruko je potvrđena in vitro te je napravljena klinička studija pod dermatološkim nadzorom na više od 100 osoba kod kojih je utvrđena alopecija. Pro-densifying tehnologija udružuje polimere za oblikovanje i kozmetičke polimere za trenutni učinak gustoće i volumena kose. Polimer je esencijalna aktivna komponenta bilo kojeg proizvoda za njegu kose, od šampona do gelova i lakova za kosu. Polimeri su sintetičke molekule koje postoje u puno verzija,  ovisno o učinku kojeg imaju na vlas (postojanost, tekstura) ili kozmetičnost (mekoća, sjaj).
UGODA
Ova nova generacija šampona donosi veliku ugodu korištenja: kristalna i lagana tekstura obogaćena polimerima za oblikovanje oblaže čak i najtanje vlasi, bez otežavanja kose. Lagana pjena koja se lako ispire, čini kosu mekom, sjajnom i jednostavnom za oblikovanje.
TOLERANCIJA
Formula visoke tolerancije prikladna i za najosjetljivija vlasišta, bez parabena, koloranata i  hiperalergena.
DERCOS NEOGENIC AMPULE – TAJNA PONOVNOG RASTA KOSE
Između 2 ciklusa rasta folikul vlasi ulazi u latentnu fazu tijekom koje prestaje njena aktivnost  te korijen kose ostaje prazan. Kako bi izašao iz te faze, folikul vlasi šalje signal za buđenje.  Proučavanjem upravo ove odlučujuće faze istraživački centar L’Oréal  otkrio je ključnu ulogu matičnih stanica u buđenju folikula u latentnoj fazi i obnovi kose. Dercos Neogenic ampule: Prvi tretman za ponovni rast kose inovacija je koja je predstavljena  2012. godine.
Dercos Neogenic šampon za gustoću kose neobavezujuća preporučena  cijena:  97,00 HRK
*pr objava
lp