ESTÉE LAUDER – tonirana, BB i CC krema

Kozmetičko tržište se svakim danom sve više prilagođava našim potrebama i danas svatko može naći za sebe odnosno za svoj tip kože ogovarajuću podlogu.

Ususret proljeću koje nam donosi toplije vrijeme mislim da bismo se svi skupa trebali okrenuti laganijim podlogama koje bi u sebi svakako trebale sadržavati spf. Moja must have takva podloga je upravo Estee Lauder BB krema koju uvijek imam u svojoj kozmetičkoj ladici i to u dvije nijanse jer jedna mi odgovara bolje u proljeće (svjetlija) a druga u ljeto (tamnija) a onda mi kombinacije te dvije nijanse bude idealna za jesen.

Recenziju BB kreme možete pročitati klikom na ovaj post te tamo možete vidjeti swatch tamnije (2 medium) nijanse a u današnjem postu možete vidjeti swatch svjetlije (1 light) nijanse.
Više o novoj CC kremi koju Estee Lauder lansira ovog proljeća možete saznati klikom na ovaj link.
Nadalje u nastavku posta sam odlučila napraviti jedan presjek Estee Lauder tonirane, BB i CC kreme upravo da nađete ogovarajuću za sebe ;).

DayWear Multi Protection Anti-Oxidant Sheer Tint Release Moisturizer SPF 15
Dnevna tonirana/obojena krema koja pruža snažnu antioksidantnu zaštitu, ujednačuje ten i daje blistav sjaj.
Dolazi u jednoj nijansi koja se prilagođava svakom tonu kože.
Sadrži SPF 15.

DayWear Anti-Oxidant Beauty Benefit BB Cream SPF 35
Prva Estee Lauder BB krema koja hidratizira, pruža snažnu antioksidantnu zaštitu, prekriva i ujednačuje ten.
Namijenjena je svakom tipu kože te sadrži SPF 35.
Na našem tržištu dostupne su dvije nijanse.

Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Cream SPF 10
Sadrži sve prednosti Revitalizing Supreme kreme te tako djeluje protiv višestrukih znakova starenja kao što su linije i bore, nedostatak čvrstoće i sivi ten bez sjaja.
Lagano obojana i izuzetno hidratantna te je dostupna u jednoj nijansi koja se prilagođava svakom tonu kože.
Sadrži SPF 10.

Toniranu kremu bi preporučila svima koji imaju tek lagane i gotovo neprimjetne nepravilnosti na licu jer samo prekrivanje je lagano upravo zbog lagane i prozračne teksture.
Po izlasku iz tube krema je bijela sa zrncima koji se trljanjem tope te dobivate nijansu koja se zaista prilagođava vašem tonu kože.
Hidratantna je te ugodna decentnog mirisa. 
Smatram da bi bila odličan izbor za jako suhu, suhu, normalnu i eventualno mješovitu kožu.
50ml
489kn

BB kremu bi preporučila osobama koje ipak traže neko prekrivanje jer sa ovom BB kremom možete dobiti srednje prekrivanje sa kojim ćete biti iznimno zadovoljni a opet ćete dobiti laganu prozračnu formulu samo nešto gušće teksture.
U ponudi su dvije nijanse za svjetliji i tamniji ton.
Sama formula je oil free te samim time odgovara svakom tipu kože pa i onoj masnoj koži jer pomaže pri kontroli lučenja sebuma a opet je dovoljno hidratantna da zadovolji i potrebe suhe kože.
Decentnog je i ugodnog mirisa.
30ml
439kn

CC kremu bi preporučila svima koji žele bogatu formulu koja osim što hrani koži ujednačuje ten te umanjuje znakove starenja a sve to vam pruži ponovo kroz jednako prozračnu i laganu teksturu.
Po izlasku iz tube krema je bijela sa zrncima koji se trljanjem tope te dobivate nijansu koja se prilagođava vašem tonu kože ali za razliku od tonirane nešto je pigmetiranija.
Ova CC krema je nadasve bogata hidratacijom no nakon što ju koža upije ostaje baršunasti finiš.
Smatram da bi bila odličan izbor za svaki tip kože no nekako mi se čini da bi uz to trebala napomenuti kako bi se u njoj našli nabolje kupci dobne kategorije 30+.
Miris je također decentan i ugodan kao u prve dvije kreme no za razliku od svježine koju nalazimo u prve dvije kreme u ovoj CC kremi taj je miris više puderast.
30ml
581kn

Sve tri kreme su tonirane, laganih prozračnih tekstura koje nam pružaju hidrataciju, ujednačavanje tena te antioksidantnu zaštitu.
Možemo ih koristiti umjesto dnevnih krema ili u kombinaciji sa istima a također su odlične i kao baze.
Koju god da odaberete nećete pogriješiti jer od kada sam svoju obožavanu BB kremu pronašla za drugima nemam potrebe.
Koja je vas zainteresirala?

Ivana
lp