Recenzija | Signal White Now Touch

Osmijeh je najljepši modni dodatak svakom licu, vaš zaštitni znak i odraz karaktera. A savršen osmijeh omogućit će vam prava revolucija među kozmetičkim proizvodima u obliku Signal White Now Touch olovke koja je stigla i na hrvatsko tržište. Ovaj novi proizvod pružit će vam upravo ono što trebate – neodoljivi osmijeh.

U svijetu ljepote bijeli zubi su nezaobilazni. S takvim zubima osjećamo se ljepše i imamo više samopouzdanja, otkrivaju našu ljepotu i pružaju čaroban osmijeh, koji nam podiže raspoloženje. Tajna ovog čudesnog proizvoda na području oralne njege i ljepote je u kristalima koji reflektiraju svjetlost te dolaze na površinu cakline, za bjelje zube i blistavi osmijeh. Današnji moderan način života svakodnevno je ispunjen gustim rasporedom obaveza, no sada u svojoj torbici možete stalno sa sobom nositi Signal White NOW Touch, koji će brzo i učinkovito osloboditi osmijeh na vašem licu. Praktični makeup za tvoj osmijeh vrlo je jednostavan za korištenje. Pritisak gumba, ravnomjerni nanos sloja i sušenje od 1 minute garancija su blistavo bijelog osmijeha.

Signal olovka nadahnuta je svijetom glamura te se sa svojom safirnom bojom i luksuznim dizajnom savršeno uklapa u svaku makeup torbicu, za trenutačno i privremeno izbjeljivanje zubi koje možete ponijeti sa sobom, gdje god bili. Znanstveno testirana, ova olovka nije abrazivna za caklinu i može se koristiti svakodnevno, koliko god često želite kreirati blistavo bijeli osmijeh koji osvaja svijet. Jedinstveni i praktični makeup za osmijeh dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 99,90kn a sastav je dostupan klikom na ovaj link.

[MOJI DOJMOVI]

Elegantano i kompaktno pakiranje Signal White NOW Touch olovke idealno je za nošenje i u najmanjoj mogućoj torbici, dakle, SOS za ljepši osmijeh sada vam uvijek može biti dostupan, jer ja bih tako i opisala ovaj proizvod. Naime, radi se o proizvodu pakiranom u obliku olovke, s jedne strane stoji gumb kojim dozirate količinu sadržaja a s druge strane stoji kistić kojim proizvod aplicirate po zubima. Prije upotrebe olovku je potrebno protresi a potom kliknuti jednom do dva puta i nanijeti proizvod na zube laganim potezima. Nakon samo jedne minute djelovanja efekt bjeljih i ispoliranih zubi već je itekako prisutan.

Miris samog proizvoda nešto je intenzivniji, no po nanošenju ubrzo ishlapi. Iako imam jako osjetljive zube bila sam u strahu kako će se moji zubi ponašati testirajući ovaj proizvod, no na moju veliku radost reakcija su bili blistavo bijeli zubi. Moram priznati kada bi prešla jezikom preko površine zuba osjećaj je bio sličan svježe ispoliranim zubima, što mi se također dopalo kod ovog proizvoda.

Istaknula bi kako smatram da efekt izbjeljivanja ovisi i o stanju vaših zubi te vašim navikama, dakle ja kao nepušač zaista ne mogu znati kako bi djelovalo na nekom tko puši, ali zato pijem jako puno kave i tu ova olovka može biti od pomoći kao eventualno osvježenje. Također, treba imati na umu da se radi o kratkotrajnom efektu, dakle, nakon nekoliko sati ili konzumacije jela/pića morat ćete ponoviti postupak.

Sve u svemu, zgodan novitet na našem tržištu kojega se isplati imati pri ruci jer je idealan za neke posebne prigode, pri nošenju crvenog ruža kojega tako dodatno istaknete, kada ste u ugodnom društvu uz pregršt hrane i piće te želite dozu blistavog osvježenja ili ako ste jednostavno ovisnik o kavi (poput mene) koja narušava bjelinu zubi.