Kanebo Sensai LIP BASE

Kategorije: Kanebo Sensai, Makeup

Ovaj mjesec sam na preporuku sa foruma kupila iznimno hidratantnu bazu za usne umjesto Diorova balzama za usne i prezadovoljna sam jer nisam pogriješila već sam naprotiv dobila iznimno hidratantni balzam koji je isto tako iznimno dugotrajan na usnama te bazu za usne koja drži i najnepostojaniji ruž na usnama – apsolutni “MUST HAVE” ove zime!!!

Dakle, baza/balzam je transparentne boje te ostavlja iznimno intenzivan i vidljiv sjaj na usnama koji isto tako štiti i njeguje usne te ih zaglađuje i smanjuje nepravilnosti, dakle, možete pretpostaviti da je hidratacija ove baze/balzama iznad prosjeka i svi ostali proizvodi ove namjene se mogu sakriti pred ovim proizvodom.

Nanosim ga samostalno ili prije nanošenja ruža kojemu produljuje postojanost za duplo vrijeme no što bi ruž sam po sebi bio postojan na usnama. Sadrži SPF 15 i samim tim bi i u ljetnom periodu bio dobrodošao.

Količina koju dobijete iznosi 4.2g a cijena mu je 205kn (35$) ali kako je zaista postojan i ne trebate ga svakih pola sata-sat obnavljati vjerujem da se samim time i sporije troši.

Ovaj proizvod bi usporedila sa Diorovim balzamom uz napomenu da je Kanebov postojaniji te da je ujedno i baza tako da je svakako isplativiji proizvod kojega Vam toplo preporučam pa makar da ga imate u situacijama gdje “morate” imati postojaniji ruž ili Vam je jednostavno potrebna besprijekorna njega i sigurna sam da će Vam potrajati i do godinu dana i da će biti “pametno ulaganje” za Vaš neseser.

Da li koristite baze za ruževe ili se služite dobrim starim trikovima poput pudera ili olovke za usne?

lp