NIVEA In-Shower Cocoa&Milk mlijeko za tijelo

Kategorije: Nivea, Njega tijela

*NOVO: NIVEA In-Shower Cocoa & Milk mlijeko za tijelo

Obogaćen njegujućim kakao ekstraktom namijenjen je njezi normalne i suhe kože, a nanosi se nakon uobičajenog proizvoda za tuširanje izravno na mokru kožu dok ste još pod tušem. Sofisticiran miris koji ostaje dugo na koži kombinira bogate čokoladne note kakaa sa senzualnom vanilijom. Nakon ispiranja dovoljno je obrisati se ručnikom i uživati u senzacionalno mekom osjećaju na koži.
Preporučena maloprodajna cijena (250 ml): 30,00 kn

Nedavno mi je na recenziju ustupljena najnovija varijanta NIVEA In-Shower regeneratora za tijelo. Napominjem najnovija jer je linija NIVEA In-Shower regeneratora za tijelo uvedena na hrvatsko tržište u srpnju 2013. i od tada se postepeno proširuje jer zainteresiranost je zaista velika. To potvrđuje i podatak da se ovi inovativni regeneratori nalaze među najprodavanijim proizvodima u segmentu njege kože i tijela.
Ukoliko se još niste susreli sa regeneratorima za tijelo, način primjene je sljedeći:
1. Nanesite svoj uobičajeni proizvod za tuširanje i isperite ga.
2. Nanesite NIVEA In-Shower mlijeko za tijelo.
3. Isperite NIVEA In-Shower mlijeko za tijelo.
4. Obrišite se ručnikom i odmah se možete obući.

Moram priznati da iako se forsiram da nakon svakog tuširanja nanosim adekvatne proizvode za njegu tijela, jutarnji tempo mi nekada to jednostavno ne dopušta. Stoga sam još prošlog ljeta posegnula za prvim NIVEA regeneratorom za tijelo i od tada se isti samo nižu u mojoj kupaonici.
Naime, ono što me čini zadovoljnom pri korištenju ovog proizvoda je sama činjenica da koža po upotrebi bude njegovana. Moja koža tijela je suha do jako suha, ovisno o periodu godine. Nekada dolazi u fazu perutanja od suhoće i zaista traži njegu nakon tuširanja.
Ne bi rekla da bi u potpunosti trebali izbaciti proizvode za njegu tijela ali ako se kao i ja tuširate barem dva puta dnevno onda svakako ima smisla da samo jednom nanosite klasične proizvode za njegu tijela a jednom vam je ovaj regenerator sasvim dovoljan.
Koristim ovaj regenerator pri jutrarnjem tuširanju i to tako da ga ne ispirem odmah već ga ostavim par minuta na koži. Dakle, istuširam se gelom za tuširanje, isperem ga te nanesem regenerator i dok (npr) operem zube te se umijem ili depiliram ostavim regenertor da odstoji radi boljeg učinka.
Smatram da je moja koža presuha da bi ga ispirala odmah nakon nanošenja a te tri minute (minimalno) koliko stoji na mojoj koži zaista nisu problem. Štoviše, u početku još prošle godine kada sam se susrela sa prvom varijantom, koristila sam ga na način da ga nanesem pa odmah isperem no kada bi ga ostavila par minuta na koži, učinak je bio znatno bolji. 
Nekako mi se čini da će mi upravo ovaj regenerator biti omiljeni a ono što je presudilo je miris. Zaista neodoljiva kombinacija mirisa kakaa i vanilije je moj savršen početak dana. Taj predivan miris ubrzo nakon tuširanja hlapi s kože ali mi je to sasvim u redu s obzirom da mnogi ne vole da im se miris proizvoda koji su nanijeli na kožu ne kosi sa odabirom parfema.
Nakon tuširanja se trudim da tijelo ne trljam ručnikom već tek nježnije obrišem utapkavajući ručnik. Iako je navedeno da se možete normalno obrisati nekako mi se čini da je bolji pristup da to bude ipak što nježnije.
Hidratizirana iznutra i mekana izvana, moja koža je sasvim zadovoljna ovim proizvodom a veliki je plus ušteda vremena u jutarnjoj žurbi, jer ipak je tih 10 minuta spavanja duže meni u 5h ujutro neprocjenjivo :).
Da li ste isprobali već regeneratore za tijelo i imate li svog favorita?
*pr uzorak
Ivana
lp