Lush haul

Lush

Lush-ovi proizvodi nekako mi postanu najzanimljiviji u zimskom periodu. Ne znam da li je to zbog toga što padam na mirise koji su zaista neodoljivi u blagdanskim kolekcijama ili je to zato što sam više kod kuće pa imam više vremena za kupke i opuštanja. U svakom slučaju, svake se godine počastim sa pokojom sitnicom kada Lush objavi 50% popusta na blagdanski asortiman te tako dolazimo do današnjeg posta.

Dosta toga je već rasprodano ali još se može naći par zanimljivih sitnica na web shopu ili na prodajnim mjestima pa svakako zavirite. S obzirom da se radi o limitiranim proizvodima i činjenici da su sa zalihama pri kraju, neću puno duljiti o proizvodima iz posta osim o onima kojima se jako veselim svake godine u ovo vrijeme jer su dio redovne limitirane postave.

Lush Božićni set

Blagdanski setovi su mi zapravo najdraži jer za pristupačnu cijenu (mislim na cijenu kada je ista 50% snižena) dobijete čak nekoliko proizvoda u korektnoj količini te tako imate priliku isprobati možda i više od onoga što ste planirali. Također, setovi su odlični za darivanje pa osim sebe možete i druge razveseliti.

Lush time Lush Croatia Lush proizvodi Lush kupke kupka lush losion za tijelo lush sapun lush uljna kupka lush

Hot Toddy i The Olive Branch su gelovi za tuširanje koji su me totalno osvojili svojim mirisom i njegom koju pružaju tijelu ali nije bilo naodmet počastiti kožu Celebrate bogatim losionom citrusnog ali opet slatkastog mirisa.

Cinders kupka je moja najdraža kupka zbog svog neodoljivog voćnog mirisa mada niti jedna od preostalih također nije podbacila.

Sapuni Karma i Honey I Washed The Kids pomalo isušuju ali toliko su ugodni mirisom pri tuširanju da žmirim na taj mali propust.

Lush gel za tuširanje

Uz prethodno navedeni set počastila sam se sa još dvije kupke i omiljenim gelom za tuširanje Rose Jam jer jednostavno miris ruže poprima potpuno novu dimenziju sa njim. Ugodan je i ne isušuje a i miris ostaje postojan na koži jedan period.

Ambrosia Lush IMG_0666 Ambroaia krema za brijanje Luch sasatv

Ambrosia krema za brijanje također je jako nježna prema koži i zaista nema iritacija nakon brijanja.

Lush tonik IMG_0658 IMG_0657 Lush tonik sastav

Eau Roma Water tonik za lice pravo je osvježenje. Držim ga u frižideru te mi tako pruža pravu dozu razbuđivanja koju svakako potpomaže pumpica. Miris je ugodan i nešto intenzivniji no ne smeta jer čim stoji ruža u opisu ja se ne žalim. Trenutno me pomalo muči crvenilo u području uz nos i na obrazima a čini mi se da ga ovaj tonik umiruje.

Da li ste se i vi počastili u Lush-u blagdanskim sniženim asortimanom i koji su vaši favoriti?