John Frieda “full REPAIR” linija za kosu

Kategorije: John Frieda

Imam perioda kada sam zadovoljna svojom kosom, ma zapravo, prezadovoljna…jer zaista pazim kako ju njegujem i šta i sa čime radim sa svojom kosom…pa čak ju ni ne bojam a peglam je baš kada moram, radije ću ju pola sata fenirati pa ipak malo ublažim to tretiranje toplinom….
No, ima dana i kada mi je kosa u kaosu…brže se masti, bezživotna, opada….itd…tada samo kupim šampon i regenerator Johna Friede (čije proizvode ionako koristim) iz linije “full REPAIR” i kosa se obnovi…kao da oživi ponovo 😀 … ovaj put sam uz šampon i regenerator kupila umjesto maske (koje nije bilo na stanju) sprej za zaštitu od tretiranja kose toplinom i nisam požalila…

Dakle, šampon je odličan…malo ga treba da dobro zapjeni a samim tim se i sporije troši jer samo 250ml plaćate 65kn (Muller) ali isplati se vjerujte mi. Svrha šampona, kao i cijele te linije, je da obnavlja kosu i da joj da volumena. U obnovi kose mu pomaže osnovni sastojak, radi se o formuli sa incha-incha uljem koje je bogato sa omega 3. Iako se radi o ulju kosa nije opterečena i teška već vrlo mekana i podatna. Isto tako, ova je linija namjenjena kosi koja je kemijski tretirana, dakle bojana, što moja nije, ali šampon je zaista nježan prema kosi i nije prejak niti stvara iritacije.

Sa regeneratorom je ista stvar…ista namjena, ista baza, isti učinak, ista cijena, ista količina….savršena linija za obnovu oštečene kose. Nešto što nisam napomenula je predivan miris proizvoda koji ostaje i traje na kosi.

Ono što je i za mene bila novost je sprej za obnovu i zaštitu od tretiranja toplinom…inaće, ova linija sadrži i masku za obnovu ali kako je nisu imali na stanju kupila sam taj sprej….

Radi bolje vidljivosti možete kliknuti na svaku fotku da vam se uveća prikaz….dakle, vrlo je jednostavno, nakon što ste oprali kosu malo ju prosušite sa ručnikom i pošpricajte sa ovim sprejom….dobit ćete volumen, kosa će izgledati lijepo i njegovano i biti će zaštičena dok ju sušite sa fenom. Ono što ja znam primjeniti je da ako ju peglam, pošpricam suhu kosu (pramen po pramen) prije nego što prođem peglom i zaista se vidi efekat zaštite.

Kosa se od spreja neće sljepljivati niti biti bezživotna ili masna, samo suprotno od navedenog. Također je lijepog i ugodnog mirisa koji traje. Cijena je slična šamponima oko 60-ak kuna a ambalaža dolazi u količini od 100ml.

 Uglavnom, zadovoljna sam ovom linijom i svakako vidim razliku te ću joj se prema potrebi vraćati…:D

Kako i sa kojim proizvodima Vi štitite kosu pri tretiranju toplinom?

lp